Kirjat, musiikki ja elokuvat

Natural High Healing Festival 6.-9.7.2017, Uusikaupunki

 

Viidennettä kertaa järjestetty päihteetön luovuuden, vapauden ja sydämen festivaali keräsi Nopperlantielle Lokalahteen värikkään kävijäjoukon. Torstaista sunnuntaihin kestäneen festivaalin ohjelmassa oli muun muassa joogaa, luentoja, työpajoja, meditaatiota, musiikkia ja laulua, sekä tanssia noin 70 artistin voimin.

Festivaali syntyi vuonna 2013 tarpeesta saattaa ihmiset yhteen Suomen kesässä, tarpeesta luoda huikea kohtaamispaikka, jossa ihmisten on hyvä olla. Välittömän ja lämminhenkisen tunnelman voi tosiaan aistia parkkipaikalta asti. Ihmisestä, joka osoittaa autolleni parkkipaikan aina ruokakojun pitäjään kaikki näyttävät olevan hyvällä tuulella ja hymyilevät. Hyvä fiilis tarttui nopeasti ja omatkin suupielet kääntyivät vielä enemmän ylöspäin.

Alue oli kaunis ja koristeluun oli panostettu täydellä sydämellä. Telttailijat pääsivät majoittumaan kahdelle eri leirintäalueelle festivaalialueen läheisyyteen ja tänä vuonna ensimmäistä kertaa tarjolla oli myös mobiilihotellimajoitus alueella.

Festivaaliohjelman ohessa kävijöillä oli mahdollisuus myös saunomiseen ja uimiseen sekä itsensä ravitsemiseen monipuolisella kasvisruoalla. Lapset olivat myös tervetulleita festareille ja pienelle väelle oli järjestetty Kid’s Corner, jossa hoitajat pitivät heistä tarvittaessa huolta.

Ennen kotiinlähtöä piti käydä ihmettelemässä myös alueen eläimellisempiä edustajia, nimittäin tukkalehmiä eli ylämaankarjaa.

Ainut, mikä jäi harmittamaan oli se, että itsellä oli aikaa vain yhteen iltapäivään tänä vuonna. Festivaalit pystytetään todennäköisimmin ensi vuonnakin ja varmaa on se, että tänne on päästävä uudestaankin ja pidemmän kaavan mukaan

Tags

Related Articles

Close