Kirjat, musiikki ja elokuvat

Paljasta pintaa ja Irkkurockia – EVI iski jälleen

Turussa, 20.1.2017 ravintola Basson Elävän Viihteen Illassa oli tarjolla rutkasti tunnelmaa, sekä tanssin että musiikin muodossa, yhdessä ja erikseen. Alkuun saatiin nauttia Tease ’n Tickle Burlesque:n kolmen naisen sooloesityksistä. Daamit kyllä uppoutuivat täysin lavarooleihinsa, niin kuin burleskin olemukseen kuuluukin, jonka seuraaminen oli erittäin mieluisa kokemus. Burleskin perusideahan on saapua lavalle tuntien itsensä maailman seksikkäimmäksi ja itsevarmimmaksi naiseksi, esiintyen kuitenkin aistillisen viettelevästi eikä stripparimaisen rivosti. Tämä fiilis kyllä välittyi katsomoon hienosti.

Musiikkipuolen tarjoilusta vastasi irkkupunkrock/country -bändi Badfellas. Kahden miehen duo koostui kitarasta ja hyvin mielenkiintoisesta (paremman sana puutteessa) ”rumpukuutiosta” ja rumpupellistä. Uskomattoman monimuotoista äänimaailmaa kaverukset saivat tuotettua näinkin suppealla soitinarsenaalilla, arvostan. Covereita tuli hyvin laajalla genre- ja vuosihaarukalla. Biisit kuten Scremagerin: Therapy?, Hectorin: Juodaan viinaa ja Billy Idolin: Dancing with myself taipuivat irkkurock-tyyliin hienosti, tarjoten uutta ulottuvuutta vanhoihin tuttuihin kappaleisiin. Rytmisoittaja oli hyvinkin aktiivinen niin lavalla, kuin sen ulkopuolella. Välillä juostiin yleisön joukossa nostattamassa tunnelmaa ja välillä tanssittamassa jotakuta yleisöstä.

Tease ’n Tickle jatkoi toisella kierroksella sooloesityksiä, yhtä hyvällä asenteella kuin ensimmäisessäkin osiossa. Badfellasin toisella soittokierroksella daamit saapuivat myös taustatanssijoiksi lavalle ja lattialle, saaden pari faniakin pyörähtelemään kanssaan.

Illan ohjelma oli kokonaisuudessaan viihdyttävä ja mielenkiintoinen. Tapahtumaan oli vapaa pääsy, mutta väittäisin että olisin pienen pääsymaksun pulittaneenakin kokenut saaneeni rahoilleni hyvää vastinetta.

Tämmöisiä lisää, kiitos!

Tags

Related Articles

Close