Kirjat, musiikki ja elokuvat

Paljasta pintaa ja 50-luvun rokkia

Raumalla, 21.1.2017 Kulttuurikuppila Brummin Elävän Viihteen Illassa lavalla nähtiin Tease’n Tickle Burlesquen tanssitytöt sekä raumalainen 50-luvun rockabilly-musiikkia esittävä yhtye Grippin’ Breeze.

Kymmenen aikaan illalla tunnelmalliseen Kulttuurikuppila Brummiin alkoi valua yleisöä nuorista vanhempiin ja tasapuolisesti niin naisia kuin miehiä kiinnostivat illan esiintyjät. Osa oli asustanut itsensä illan teeman mukaisesti 50-luvun henkeen vaatteilla ja kampauksilla.

Shown aloituksesta vastasi Tease’n Ticklen upeat tanssitytöt Madame BlaBlaa, Catty Flame ja Sandra Serafin, jotka vuorollaan pääsivät esittämään oman osuutensa.

Ensimmäisessä esityksessä pitsiä ja röyhelöä oli tarjolla yllin kyllin, jotka tietysti vähenivät tasaiseen viettelevään tahtiin huipentuen tissitasselien viuhuntaan. Toinen tanssija oli lisännyt omaa esitystään ilostuttamaan aimo annoksen komiikkaa. Kolmas esitys ei missään mielessä jäänyt kahden ensimmäisen varjoon, vaan häikäisi myös loistavuudellaan. Lavalle ei tultu ujostelemaan, vaan pitämään hauskaa ja viettelemään pilke silmäkulmassa. Yleisö antoi kannustusta varsinkin niiden kriittisimpien vaatekappaleiden vähentämisessä.

Burleski-esityksen jälkeen lavalle kapusi veivaamaan 50-luvun rokkia hyvällä meiningillä Grippin’ Breeze, joka soitti kattavan setin tyylilajinsa biisejä. Muutama innostui pyörähtelemään tanssilattialla bändin soittaessa. Suurin osa yleisöstä tyytyi fiilistelemään rockabilly meininkiä omissa pöydissään tanssijalkaa pöydän alla heilutellen. Tunnelma oli rennon iloinen ja musiikin vietäväksi oli helppo heittäytyä.

 

 

Bändin mentyä tauolle lavalle astelivat uudelleen burlesque-tanssijat kukin vuorollaan. Esityksissä oli käytetty mielikuvitusta sekä niissä oli myös jonkinlainen juoni. Tarkoitus ei siis ole mennä lavalle heittelemään vaatteet päältään, vaan selkeästi koreografiat on mietitty ja taidokkaasti harjoiteltu.

 

 

 

 

 

Tanssijoiden iloinen ja rento fiilis tarttuivat myös katsojiin. Esitysten aikana sai vuoroin nauraa ja vuoroin ihailla rohkeiden tanssijoiden koreografioita. Burlesquen jälkeen lavalla nähtiin vielä Grippin’ Breezen toinen setti.

 

 

Tags

Related Articles

Close