Nyt!

Elämäni kestävin match

#truematch

On jälleen tavallinen perjantai-ilta sinkkulandiassa. Makaan sohvalla pieruverkkareissani. Iltani iloksi päätän ladata Tinderin, jota olen selaillut kaksi vuotta epäsäännöllisen säännöllisesti. No niin, nyt katsotaan mitä on tarjolla.

Etsin sitä oikeaaEi. Pyyhkäisen vasemmalle.

’ Varattu mies etsii luottamuksella viikonloppuseuraa. Ei. Pyyhkäisen vasemmalle.

’ Jos et meinaa kirjoittaa mitään vedä vasemmalle ’ Kyllä. Mielelläni.

Tinderin selailu saa minut pohtimaan suhteitani ja elämää noin yleensä.

Itse en koe olevani mitenkään erityisen rakkaudennälkäinen, enkä juurikaan ole nähnyt asian eteen vaivaakaan. Silti eteeni sattuvat aina ne miehet, jotka tulevat ensitreffeille hammasharja taskussaan, jos vaikka voisi jäädä venymään. Ei, et voi jäädä venymään.

Hammasharja on verrattavissa asuntolainaan.

Vastaan tulee ihan kivan näköinen parin lapsen isä. Vedän oikealle – tulee match. On aika kirjoitella, ihan samat keskustelut kuin aina. Kerrotaan kuka on, mistä tykkää. Mies kertoo eronneensa pitkästä parisuhteesta, lastensa äidistä, kolme kuukautta sitten. Nyt hän kertoo olevansa valmis uuteen suhteeseen. Tuijotan puhelinta. Valmis suhteeseen?

Ei. Minä en ole. En ainakaan sinun kanssasi.

Sanotaan, että täytyy suudella montaa sammakkoa löytääkseen prinssin, tai sen oikean. Ystävämme Google kertoi määrän olevan 15. Mutta mikä se määrä olisi Tinderissä? Täytyy pyyhkäistä 1500 kertaa vasemmalle, että löytyy se Tinderin #truematch?

Tämänhetkisen Tinderelämäni paras ja kestävin match on ystäväni kanssa.

Viskaisen puhelimeni sohvan toiseen päähän, nappaan murhaavasti katsovan kissan kainalooni, ja tajuavan olevani parisuhteessa sen kanssa.

                                                                              

Tags

Related Articles

Close