Nyt!

Miestarinoita, osa 1

On pitkästä aikaa aika ladata deittisovellus Tinder. Taas, kuten aina, ensimmäisen tunnin jälkeen tunnen ärsytystä ja henkistä väsymystä.

Päätän nielaista tunteeni, koska niin Netflix kuin Viaplaykin on taas tältä erää koluttu läpi. Plärään aikani, ja vastaan tulee perusjantteri sinisellä keesillä varustettuna.

Kerron tähän väliin jo, että jos jotain vihaan niin Popedaa. Kaikissa muodoissa – lisäksi oheistuotteet on vähintäänkin saatanasta.

Jantterin kanssa kirjoittelemme muutaman päivän aika intensiivisesti. Hän on oikein mukava. Lähiseudulta, muutaman lapsen viikonloppuisä joka työskentelee lähelläni.

Päätämme, että mitäs tässä jossittelemaan – mennään jonain päivänä työpäiviemme jälkeen käymään kotikaupunkini kahvilassa kahvilla.

En sano muuta kuin, että ei olisi pitänyt mennä.

Seison torin kulmilla odottamassa. Sinistä keesiä ei näy. Sen sijaan näkyy ISO Popedan vyönsolki! – En näe edelleenkään sinistä keesiä, ja toivon, oikeasti toivon koko sydämeni pohjasta, ettei tämä ole Jantteri joka minun pitäisi tavata. Kyllähän se on. Sininen keesi on vaihtanut oranssiin kynittyyn pehkoon, farkkuihin jotka vähintäänkin puristavat kainaloista, sekä juoksulenkkareihin. Ja siihen helvetin vyönsolkeen.

Kuulen korvissani soivan: ’ Jos pillua saan mä lähden mukaan. ’

No ei siinä. Suljin Popedan pois korvista, kuten silmistäni kaiken mahdollisen. Eihän sitä tiedä oikeasti miten mukava tyyppi kaiken tämän keskeltä löytyy? Keskustelimme lähinnä hänen entisen vaimonsa tavasta hoitaa heidän lapsia, siitä miksi he erosivat ja kuinka surkea vaimo oli.

Mietin lukeeko otsassani: ’ Parisuhdeterapeutti ’. Koska kaikista maailman asioista minä haluan kuulla kaiken ex-vaimostasi.

Juotuani kahvin kiitin seurasta. En kysellyt uutta tapaamista, eikä hänkään.

Kotimatkalla jäin ihastelemaan rakkauslukkoja samalla, kun nuuskin haisenko epätoivolle, ja googlettelin kuinka saada nykypäivänä lobotomia.

Hei kulta! ” Huudan kissalle kun saavun kotiin. Juuri kun menen sen viereen makaamaan sohvalle, puhelimeni tärähtää – Jantteri ehdottaa toisia treffejä. Ja Popeda alkaa soimaan päässäni.

Poistan Tinderin.

Tags

Related Articles

Close