Nyt!

Natural High Healing Festival – päihteetön rakkausfestivaali

 

Päihteettömyyden ja terveellisten elämäntapojen ilosanomaa levittävä Natural High Healing Festival sai alkunsa vuonna 2013, halusta levittää rakkautta ja hyvää oloa,  sekä luoda erilainen festivaalikokemus.  Aiempien vuosien tapaan myös tulevan heinäkuun 6.-9. päivä järjestettävä festivaali nähdään upeassa luonnon ympäröimässä Narvinlinnassa, Uudessakaupungissa.

Iloisen festivaalikansan lisäksi aluetta asuttavat ponit, lampaat, pikkuinen vauva-biisoni sekä tukkalehmät. (Mitä ne sitten ovatkaan, siitä sinun kannattaa ehdottomasti ottaa selvää 😉 )

 

Vuoden 2016 tunnelmia. Kuva: naturalhighfestival.fi

Festivaalialueelle on kaikenlaisten päihdyttävien aineiden vienti ehdottomasti kielletty – eikä niitä varmasti osaa kukaan edes kaivata.  Natural High Healing Festival tarjoaa poikkeuksellisen laajan kattauksen erilaisia musiikillisia elämyksiä ja työpajoja, ja sinun on myös mahdollista osallistua erilaisiin hoitoihin. Musiikin osalta kuullaan muun muassa Bob Hillarya, Murray Kylea, Peiaa sekä lukematonta määrää muita huikeita artisteja.  Festarialueen sisälle kätkeytyvien työpajojen aihepiirejä ovat jooga, tantra&kosketus, tanssi&keho, musiikki&ääni sekä luento&santsang, eli aihealueet ovat suunnattoman laajat, ja jokaiselle löytyy jotain.

Mielen ravinnon lisäksi festareilta löytyy myös ensiluokkaista ruokaa nälkäiselle festarikansalle. Festivaaleille tarjotaan monipuolista kasvisruokaa, jossa on otettu huomioon ruokatrendit, superfoodit, luomu, raakaruoka sekä lähituottajat. Tarjolla on kaikkea pienistä raakaherkuista jytyihin vegeburgereihin, raikkaisiin salaatteihin sekä herkullisiin jälkiruokiin.

Koska ohjelmantäyteisen päivän jälkeen tarvitaan myös lepoa, on osaksi festivaalia liitetty myös leirintäalue, joka lihattomuuden ja päihteettömyyden osalta noudattaa samoja sääntöjä kuin varsinainen festarialue.

Näillä festareilla humallut rakkaudesta ja hyvästä fiiliksestä, meditoit huolet pois ja aloitat aamun joogaamalla. Myös Sabotage aikoo ehdottomasti olla mukana tämän vuoden festarihuumassa.

 

Löydät lisäinfon sekä liput osoitteesta http://www.naturalhighfestival.fi

 

 

 

 

Related Articles

Close