Nyt!

Suonet tukkoon – pekoniin kääritty täytetty leipä

Pekoni on raaka-aineista mitä mainioin, joten tälläkin kertaa kyseinen aines löytyy suonet tukkivasta herkusta.

Aloitamme laittamalla valitsemamme kastikkeen paahtoleipien päälle. Itse käytin ketsuppia, joka toimii tässä mainiosti.

 

Kastikkeen päälle laitamme molempiin leipiin päälle juustoa – paljon! Viisi siivua kinkkua sekä nokareen valkohomejuustoa.

 

Käännä leivät päälekkäin ja avaa pekonipaketti.

 

Kääri täytetty leipä pekoniin. Levitä ensin kolme-neljä siivua pekonia rinnakkain, jonka päälle lasket leivän. Taittele pekonit leivän ympäri. Levitä toiset pekonisiivut ja jälleen asetat leivän keskelle pekoneita. Taittele pekonit leivän ympäri. Huomaathan, että käännät leipää, joten saat jokaisen reunan piilotettua pekonin suojiin.

 

Paista leipää paistinpannulla miedolla lämmöllä niin kauan, että pekoni ruskettuu kauttaaltaan rapeaksi ja juustot alkavat tirskumaan pekonin raoista.

 

Leipä on valmis nautittavaksi, joko yksin tai ystäviesi seurassa.

 

Tags

Related Articles

Close