Nyt!

Suonet tukkoon – pekonikakku

 

Tämä herkku tukkii varmasti jokaisen henkilöt suonet liiallisella käytöllä, mutta onhan tämä hyvää!!

Ensimmäiseksi levitä kahdeksan kappaletta voitaikina levyjä kuvan mukaisesti. Pohjalle kastikkeeksi kelpaa ihan perus ketsuppi, mutta voit käyttää myös muita mieleisiäsi kastikkeita.
Seuraavaksi levitä juustoa kastikkeen päälle – paljon!

 

Lisää juustojen päälle haluamasi täytteet – Itse käytin tällä kertaa meetvurstia, pekonia sekä sinihomejuustoa. Huomaa, että paistat pekonin pannulla ennen täyttöä. Täytteeksi voit käyttää mitä vain jääkaapistasi löytyy. – Mitä rasvasempaa, sen parempaa!

 

Päälle vielä lisää kastiketta sekä juustoa. Tämän jälkeen taittelet reunoilla olevat taikinat ”kakun” ylitse. Kun kaikki taikinat ovat taiteltuina, peitä raot kakusta venyttämällä taikinaa. Paina sormilla taikinalevyn päät yhteen.

 

Voitele kakku kananmunalla ja laita herkku uuniin 200 asteeseen 20-25 minuutiksi,

 

Kakku ulos uunista, anna vetäytyä hetki, vaikket malttaisikaan. Nautinnollisia herkuttelu hetkiä.

 

 

Tags

Related Articles

Close