Kirjat, musiikki ja elokuvatMusiikkiNyt!OravanpyörässäViihde

Hevarittaren kulttuuriblogi: Nordic Metal Cruise 2019

Millaista oli tämän vuoden heviristeilyllä? Katso kuvat ja videot, ja koe risteilyn tunnelma!

Vaikka minä monesti kiroankin sitä, että olen syntynyt tänne kylmään ja pimeään pohjolaan, tiettyinä päivinä kuitenkin olen hyvin onnellinen siitä, että asun juuri täällä kylmässä ja pimeässä pohjolassa. Etenkin silloin, kun hevimaailmassa sattuu ja tapahtuu. Ja viime viikonloppu oli juurikin sellainen! Sattui ja tapahtui oikein rytinällä. Turusta lähti Viking Grace niminen laiva, ja se laiva oli lastattu hevareilla! Sekä uskomattoman päheillä bändeillä.

Evergreyn Johan nauttii soittamisesta.

Kuten kaikissa metallitapahtumissa, myös tässä tapahtumassa fiilis oli alusta loppuun korkealla ja heviväen seurassa oli kuin kotonaan. Club Vogue oli viimeistä neliösenttiä myöten täyteen tungettu moshaajia jokaisella keikalla, ja myös karaoke veti porukkaa sekä laulamaan, että yleisöksi.

Omnium Gatherumin keikalta saatu veikeä foto.

Tuohon metallinhohtoiseen vuorokauteen mahtui monenlaista. Mitä kaikkea risteily tarjosi? Sen voit tsekata alla olevista videoista.

Tällä ensimmäisellä videolla kerron, miten risteily meni niinkuin omasta mielestä.

Toisella videolla haastattelussa on risteilyisäntä Ville Seppälä, joka kertoo, miten Nordic Metal Cruise sai alkunsa, ja millaisesta risteilystä on kyse.

Seuraavaksi haastattelussa on mahtavan keikan vetänyt Bloodred Hourglass.

Sen jälkeen jututin metallin Matlockeja, Omnium Gatherumia.

Ja viimeisenä, mutta ei TODELLAKAAN vähäisempänä, Evergreyn iki-ihana ja supermukava basisti, Johan, joka kertoo bändin uusimmasta levystä, The Atlanticista. Haastattelu käydään englanniksi!

Nordic Metal Cruise 2020-risteilyn päivämäärät on julkaistu, joten varaa matkasi hyvissä ajoin, ettet jää rannalle ruikuttamaan!

Tags

Satu Mäkinen

Räiskyvä, rääväsuinen räpätäti.
Sisukas, suorasanainen sählääjä.
Juuri se henkilö, josta äitisi sinua varoitti.
Se olen minä. Satu. Minulla on vahvoja mielipiteitä, ja kerron ne kyllä kiertelemättä ja kaunistelematta asiaa laisinkaan.

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close