KirjatKirjat, musiikki ja elokuvatOravanpyörässäViihde

Hyvä kirja, parempi mieli: Runoja kirjasta Haudasta huomiseen

Esittelyssä kaksi runokirjaani, sekä myös kaksi runoa kummastakin kirjasta!

Maailmassa ei voi olla liikaa kirjoja! Niitä tarvitaan lisää. Siksi minäkin olen kantanut oman korteni kekoon näissä kirjojen lisääntymistalkoissa (vauvatalkoissa minä en tule kantamaan korttani enää kekoon, sen saavat tehdä muut ihmiset, mutta näihin kirjatalkoisiin osallistun mielelläni). Ja minulta on juuri ilmestynyt uusi runokirja, Haudasta huomiseen.

Se kertoo tarinan masennuksesta ja siitä, miten masentunut ihminen yrittää epätoivoisesti päästä kohti ”mielenterveempää” elämää. Kirja jakautuu kolmeen osaan: Kaamokseen, missä valoa ei vielä ole tunnelin päässä. Valoa kohti-osuuteen, missä sitä valoa alkaa, nimensä mukaisesti, vähän jo näkyäkin. Ja Elämän kohinaan, missä ollaankin päästy jo hieman pidemmälle. Kirjaa voi ostaa monesta eri paikasta, kuten vaikka tuolta:

https://www.adlibris.com/fi/haku?q=haudasta+huomiseen

Tai tuolta:

https://www.booky.fi/search.php?search=haudasta+huomiseen

Tai tuolta:

https://www.sskk.fi/haudasta-huomiseen.html

Tai tuolta:

https://www.kunnaskerho.fi/haudasta-huomiseen.html

Mutta jos haluat saada sen halvalla, ja vielä omistuskirjoituksen kanssa, tilaa se suoraan minulta! Kirjaa voi tilata osoitteesta pikkusatu79 @ gmail.com, hinta on vain vaivaiset 20 euroa, ja jos tarvitsee postittaa, tulee 2 euroa postikuluja lisää. Kirjan voi siis myös hakea kotioveltani, jos sattuu Turussa pyörimään, ja välttää ne kahden euron postikulut. Minulta saa tilauksen yhteydessä tarkemmat maksutiedot.

Äläkä unohda viime vuonna ilmestynyttä superhauskaa runokirjaani, Kaunokaista! Se kertoo ihmisen ja koiran suhteesta, sekä koiranomistajan ihanasta arjesta kera kuraisten tassunjälkien ja märkien koiranpusujen. Kaunokaista myyvät samat kirjakaupat kuin tätä uusintakin teosta, mutta jos tilaat minulta paketin, Kaunokainen + Haudasta Huomiseen, saat pakettialennuksen, 35 euroa kummatkin kirjat! Plus sitten ne mahdolliset postikulut päälle, ellet jaksa tulla tänne meille moikkaamaan ebolaista meikätyttöä (ei, en ole vieläkään parantunut).

Tässä hieman esimakua siitä, mitä kirjat sisältävät, eli vuorossa on runonlausuntaa á la minä. Ensimmäisenä esimakurunoina kaksi runoa kirjasta Haudasta huomiseen. Huomatkaa, miten upeasti äänessäni kaikuu tämän kaksi kuukautta kestäneen taudin tahti, ja miten kauniisti kuume hivelee poskipäitäni.

Ja tässä vielä esimakua Kaunokaisesta:

Ja koska teidän lukijoiden joukossa on taatusti ihmisiä, jotka suorittavat Helmet-lukuhaastetta, niin tässäpä ne kohdat, mihin nämä kirjat ainakin voi laittaa.

Kaunokainen:

  • 18. Eurooppalaisen kirjailijan kirjoittama kirja
  • 39. Ihmisen ja eläimen suhteesta kertova kirja
  • 47. Kirjassa on alle 100 sivua

Haudasta huomiseen:

  • 2. Kirjassa etsitään kadonnutta ihmistä tai esinettä (tavallaan, koska siinä etsitään itseä)
  • 18. Eurooppalaisen kirjailijan kirjoittama kirja
  • 29. Kirjassa nähdään unia (on siinä ainakin yksi runo unesta)
  • 36. Kirjassa ollaan yksin
  • 40. Kirja käsittelee mielenterveyden ongelmia
  • 47. Kirjassa on alle 100 sivua
  • 49. Vuonna 2019 julkaistu kirja

Mitä parhaimpia lukuhetkiä itse kullekin säädylle!

Tags

Satu Mäkinen

Räiskyvä, rääväsuinen räpätäti.
Sisukas, suorasanainen sählääjä.
Juuri se henkilö, josta äitisi sinua varoitti.
Se olen minä. Satu. Minulla on vahvoja mielipiteitä, ja kerron ne kyllä kiertelemättä ja kaunistelematta asiaa laisinkaan.

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close