Oravanpyörässä

Much ado about poo

Koirankakka on asia, missä voit olla vain väärässä!

Taas on se aika vuodesta! Ainakin täällä meidän Turussamme. Lumet alkavat sulaa (onneksi), ja lumien alta alkaa paljastua talven aikana ihmisten tekemät rikokset. Ja rikoksista kaikkein suurin on koirankakka! Ainakin sen perusteella, miten valtavan määrän huomiota se saa sosiaalisessa mediassa.

Joka vuosi käydään tämä sama tappelu ihmisten välillä. Osa valittaa sitä, miten kakka kuuluu korjata. Toiset taas valittavat sitä, kun ihmiset valittavat jostain niin pienestä asiasta kuin koirankakka. Mahtuupa joukkoon niitäkin, jotka haluaisivat kieltää koirat kokonaan. No, minäpä totuuden torvena kerron nyt teille, mikä on homman nimi: TE OLETTE KAIKKI VÄÄRÄSSÄ!

Kakan määrä on taattu tällaisen luun jälkeen!

Otanpa ensin kynsiini teidät, jotka ette sitä kakkaa kerää…

Mikä helvetti siinä on, ettei sitä paskaa voida kerätä kävelyteiltä? Jos se on kiinteää ja sen pystyy noukkimaan, niin näe nyt jumalauta se vaiva, että noukit sen pois! Kotiin on todella kiva mennä koiranpaskat kengänpohjassa. NOT! Ja se taitaa ihan olla kaupunkien järjestyssäännöissäkin, että koiranomistajan on taajamassa kerättävä koiransa paskat pois. Eli miksi sitä sitten jätetään niin helvetisti joka paikkaan? Jos sinulla on varaa pitää koiraa, sinulla on varaa ostaa niitä perkeleen paskapusseja. Ne eivät paljoa kustanna! Ja paskapusseiksi käyvät ihan hyvin vaikka ne superärsyttävät kassojen ”laitetaanko pieneen pussiin”-pussit, mitä saa hamstrattua ihan ilmaiseksi heti, kun kassatädin tai -sedän silmä vähänkin välttää. Hätä – erityisesti koiran kakkahätä – kyllä keinot keksii!

Jos koirasi paskoo omalle pihalle tai jonnekin ojan pohjalle, niin anna paskan olla. Omapa on pihasi, ja omapa on ongelmasi. Vastaavasti paska siellä ojan pohjalla tuskin ketään häiritsee. Eivät ihmiset – ainakaan yleensä – siellä ojan puolella kävele saamassa sitä paskaa kengänpohjiinsa. Mutta jos Turre tursuttaa keskelle kävelytietä, niin POIMI SE KIKKARE! Ei voi olla liian vaikeaa.

No niin, olen saanut teidän kanssanne asiat hoidettua. Sitten seuraavat potilaat, eli te, jotka jaksatte joka saatanan vuosi jäkättää niistä kakkakikkareista siellä ojan pohjalla…

Voi vittu, eikö teillä muuta tekemistä elämällänne ole? Siis oikeasti. Te jaksatte seurata sitä, kerääkö naapurin Jorma koiransa paskat vai ei! Kyllä täytyy ihmisellä olla helvetin tylsä elämä, jos jaksaa tällaisesta naputtaa joka helvetin kevät.

Maailmassa tehdään päivittäin paljon pahempia rikoksia kuin koiranpaskat. Se, että joku heittää tupakantumpin maahan, on paljon haitallisempaa ympäristölle kuin se Turren pieni pala paskaa siellä ojan pohjalla. Joku helvetin järki nyt tähänkin touhuun! Kaikesta ei tarvitse valittaa, ja jos sitä on pakko valittaa, niin valittakaa nyt edes sellaisesta asiasta, millä on jotain OIKEAA merkitystä. Kuten vaikkapa siitä, miten tuotantoeläimiä kohdellaan, tai siitä, miten muovia ajautuu jatkuvasti maailman meriin.

Kauno lähdössä kakalle.

Onko vielä muita, jotka haluavat kuulla olevansa väärässä? Jos on, käsi ojoon, niin minä tulen kertomaan sinulle oikein mielelläni, missä asioissa sinä olet väärässä. Koiranpaskaan liittyvissä asioissa olet väärässä joka tapauksessa, koska kaikki ovat siinä aina väärässä, ovat mitä mieltä tahansa.

Enpä voi olla pohtimatta, miten hyvin meidän yhteiskunnassamme asiat oikeasti ovat, jos kaikkein eniten meitä puhuttava asia näin kevään korvalla on se helvetin koiranpaska. Jos se on meidän suurin ongelmamme, niin kyllä meillä niin jumalattoman hyvin menee. Ei voi muuta kuin peukuttaa.

Tags

Satu Mäkinen

Räiskyvä, rääväsuinen räpätäti.
Sisukas, suorasanainen sählääjä.
Juuri se henkilö, josta äitisi sinua varoitti.
Se olen minä. Satu. Minulla on vahvoja mielipiteitä, ja kerron ne kyllä kiertelemättä ja kaunistelematta asiaa laisinkaan.

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close