Pala vuustoa ja pullo viiniä!

Vegaaniset browniet

Nämä browniet on niin helppo ja nopea tehdä, että näistä ei ole paluuta. Meiltä nämä kaavitaan alta aikayksikön vuoasta parempiin suihin, mutta maltillisempi voisi antaa näiden hieman vetäytyä, ja tarjoilisi sitten esimerkiksi Oatlyn vaniljajäätelön kanssa 😉

5,5 vehnäjauhoja

3,5dl fariinisokeria

2 dl kaakaojauhetta

0,5tl suolaa

200g margariinia (esim sininen Keiju)

200g tummaa suklaata (esim panda)

2,5dl mantelimaitoa (tai kaura, tai soija)

1,5tl ruokasoodaa

1,5tl vaniljasokeria

  1. Lämmitä uuni 175 asteeseen. Mittaa astiaan vehnäjauho, suola, fariinisokeri, kaakaojauhe, ruokasooda sekä vaniljasokeri. Sekoita aineet.
  2. Sulata margariini ja suklaa. Itse heitän nämä sekaisin ja vesihauteeseen, tulee nopsasti.
  3. Kaada margariini-suklaaseos sekä kasvimaito kuivien ainesten joukkoon ja sekoita tasaiseksi massaksi.
  4. Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan, tasoita pinta. Oma vuokani on 22x30cm, vuoan koolla pystyy brownieiden paksuuttakin mukavasti säätelemään!
  5. Paista noin 40 minuutin ajan. Brownieiden kuuluu jäädä sisältä ihanan kosteiksi 🙂 Anna jäähtyä tovi – jos maltat.
Tags

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close