Parempaan huomiseen

Kevättä ja kuulumisia

Aikaa on taas kulunut ja paljon on ehtinyt tapahtua. Olen selvinnyt kevään toiseksi viimeisestä koeviikosta, nauttinut siitä ainoasta hetkestä kun lukiolaisella ei ole yhtään rästihommia tiedossa, siis uuden jakson alkamisesta. Paitsi minulla on tietysti aivan omat kuvioni myös koulun suhteen, joten todellisuudessa sitä rästihommatonta hetkeä ei ollut oikeasti. Mutta tietysti normaalia vähemmän niitä silloin oli!

Nyt olen taas siinä vaiheessa, kun jakso alkaa pikkuhiljaa lähestyä loppuaan ja tahdin pitäisi kiristyä, mutta en vielä itsekään tajua sitä. Oikeasti enää muutama viikko ennen kesälomaa! Uskomatonta. Kipeiden ja väsyneiden päivien takia olen yrittänyt taas kiriä muita kiinni ja voin sanoa, että sairauteni takia itsenäisen opiskelun taitoni ovat kehittyneet todella! Jotain hyvää siis löytyy kaikesta, tästäkin.

Kuten viimeksi kerroin, kipujen keskellä on helpompi pysyä positiivisena kun on valoisaa ja lämmintä. Jos sitä lämmintä nimittäin olisi! Toki perjantaina oli ihana keväinen päivä, mutta muuten ei oikein toukokuulta vaikuta. Oikeasti pitäisi muistaa lähestyvä kesäloma, jota ennen tämän lukuvuoden viimeiset kurssit olisi saatava pakettiin. Toisaalta mikäli olisi kovin lämmintä ja mukavaa, olisi hankalampi malttaa pysyä sisällä koulukirjojen ääressä, myönnän että silloin se keväästä nauttiminen taitaisi viedä voiton. Toivottavasti lämpöä riittää sitten loman alettua koko kylmän kevään edestä!

Viimeksi mainitsin myös sen, että kivut olivat vähenemään päin. Nyt tilanne on valitettavasti taas muuttunut, mutta onneksi minulla on pian tulossa kontrolliaika naistentautien poliklinikalla. Olen miettinyt millaisista asioista voisin hyötyä ja mistä kaikesta lääkärille pitäisi muistaa mainita. Pitäisiköhän oikeasti pelata varman päälle ja ottaa joku muistilista mukaan käynnille? Olen ainakin saanut vinkin toisesta kipulääkkeestä, joka voisi mahdollisesti olla parempi vaihtoehto minulle. Tästä ainakin aion keskustella lääkärin kanssa.

Sivuston uudistumisen mukanaan tuoman kommentointimahdollisuuden myötä ottaisin ilolla vastaan ideoita, mikäli jollakin on hyviä vinkkejä tulevalle lääkärikäynnille tai jotain, mistä haluaisi kuulla enemmän!

Annika

Tags

Annika Karppinen

20-vuotias lukio-opiskelija, jonka elämää varjostaa endometrioosi.

Related Articles

Close