Paskapuhetta, mutta uskon

Asiakaspalvelun aakkoset

Asiakaspalvelu.

Pieni juttu monelle, mutta itselleni hyvin tärkeä osa työtäni. Tuli taas reissulla törmättyä ihmiseen, jota ei voisi asiakaspalvelu vähempää kiinnostaa. Tämä taas tarkoitti että minulla oli sauma tihutöille! Lähdin tyttöjen kanssa kotiranchilta isolle kirkolle Suomen Chicagoon, Poriin. Tarkoituksena oli käydä pesemässä harmaa patonkiauto uuteen vahaan. Tässä porilaisessa autojen pesupaikassa oli maksettava ja tilattava palvelu sisältä käsin.
Jonoa piisasi ja tiskin takana oli nuori nainen, esimerkki pissis, joka persettään isommalla älypuhelimella surffaili Facebookin ihmeellisessä maailmassa, vastaillen ”OMG” ja ”LOL”, luultavasti tuhansille finnejä puristaville Instagram seuraajilleen. Jono kertyi meidänkin taaksemme vauhdilla, mutta tyttö vain surffaili ja kikatteli.


Tuli vihdoin minun vuoroni tehdä tilaus Samsung-Sannalta. ”Ottaisin kuule Deluxe-pesun ja vahauksen”.  Sanna vastasi: ”Juuh, fantsuu hei daa”.
Lisäsin Sannalle, että voisin sittenkin ottaa täyden brasilialaisen ja pallien kestovahauksen. Sannan mukaan se maksaisi 18.50 euroa. Varmistin vielä, että vahataanko pallit kuten Turtle Waxilla, kuten Turtelisit kilpensä? Tämäkin sopi Sannalla hyvin. Jatkoin vielä, että voisin vielä lisäksi ottaa takapuskurin vahauksen. Se on sen verran ruskea ja kulahtanut jo. Tiskin takaa kuului samaan tyyliin, Instagramia samalla päivitellen: ” Siis omg… Kyllä se vaan käy. Tuleeko muuta? ” Suurin osa jonosta repeili takanani. Päätin repäistä kunnolla kun alkuun päästiin. ” No ei kai siinä sitten mitään. Hoidammeko hommat tässä vai takahuoneessa? ”. Sanna vastasi katsettaan nostamatta, tässä on tiski, tässä hoidetaan. Aloin käskystä avaamaan housujani. Ihmiset repeilivät takanani niin kovasti, että Sannakin nosti katseensa luurista strippaavaan asiakkaaseen ja huusi: ” OMG, mitä sä jäbä duunaat? Miksi sä lasket päntsejäs? ”. Vastasin rauhallisesti tilanneeni häneltä pallien vahauksen, nupin kiillotuksen sekä takapuskurin sävytyksen. Muistutin myös, että hänelle itselleen oli sopinut että hoidamme homman tässä. Tämän jälkeen Samsung-Sanna poistui kohti takahuonetta päästellen erikoisia slangisanoja putkeen, jonon edelleen ystävällisesti hihitellen.

Porilaista  vittuilua. Kallista vittuilua. 

Tags

Related Articles

Close