Paskapuhetta, mutta uskon

Chuck Norris asuu täällä!

 

Olen iältäni aikuinen. Tämän vuoden kesäkuussa jo 34-vuotta. Keski-ikäinen ja kalju isä. Wannabe-muusikko ja portsari.
Henkiseltä tasoltani olen jostain koomapotilaan ja päälleen muutaman kerran tippuneen taaperon väliltä.

Eräänä iltana tässä tovi sitten vaimo meni nukuttamaan tytärtämme makuuhuoneen puolelle. Itse sain mahdollisuuden hakata pleikkarilla peliä nimeltä Mad Max . Siinä parrakas ja erakoitunut asfalttisoturi ( ei Hector) pieksee porukkaa Chuck Norris tyylisellä karatella ja ajelee jenkkiraudalla aavikolla. Pelihän on suoraan siis toisintoa elämästäni Nakkilassa .

29250. Tuohon viereen sydän emoji.

Ison pääni pienessä mielessä alkoi harhaluulot vellomaan, harhaluulot vartaloni hallinnasta ja atleettisista kyvyistäni. Kyllä minäkin tuohon pystyn helposti, mitä Hullu Maksikin tekee. Makuuhuoneesta kuului ainoastaan voimakasta kuorsausta ja epämääräistä tuhinaa . Tästä tiesin että Väliseinä-Venla vetää lonkkaa ja vaimo on mitä ilmeisemmin juuttunut katsomaan tallennuksesta Emmerdalea.

Hyvinkin ketteränä, yön mustana ninja pinjana hiivin makkariin kenenkään huomaamatta.

Ajattelin tehdä vaikutuksen vaimoon ilmestymällä kaapin takaa uljaana soturina ja tehdä hänen edessään fysiikkaa ja luonnonlakeja uhmaavan kierrepotkun. Kuin hiipivä tiikeri, valmistauduin potkuun, jalkani nousi ylemmäs kuin vuosien takaa viimeisen kännireissun heijastuksena, mutta vanhentunut torsoni ei tunnistanut liikettä jonka perseeni teki. Uljauden ja kauneuden sulavassa kiertoliikkeessä, jalka ja perse omissa sfääreissään, en nähnyt tyttäreni Baby Born nukkea lattialla. Tukijalkani sotkeutui Baby Annabellen päälle ja sata kiloa oman elämänsä Chuck Norris kloonia lensi kaaressa lattialle kuin rokkarin oksennus, huutaen ” HACHIKARA” !!!

Lattialle ei niin sulavasti mätkähdettyäni, koiramme KilometriNuuskutin alkoi haukkumaan, kissamme Börje hyppäsi verhoihin maukuen ja sikamme Nasu vinkui hengenhädässä olkkarissa!

Ja tyttö heräsi.

Chuck Norris nuhdeltiin ja passitettiin eteiseen miettimään tekosiaan.

Tags

Related Articles

Close