Paskapuhetta, mutta uskon

Isäni – Jack Nicholson

Isäni on ilmetty Jack NICHOLSON ulkonäöltään. Ja vähän elämäntavoiltaan. Tämän lisäksi hän on kuittauksen maailman kärkeä. Sekä mies joka osaa korjata mitä vain ja nauraa omille pieruilleen. Kuten minäkin. Olin faijani kanssa liikenteessä. Kävimme Kespalla, joka oli aikoinaan Porin yöelämän keskus. Paikallinen Neste johon tuli paikalliset nesteet jengi päässään tappelemaan ja syömään sen jälkeen porilaisen ilman munaa.

 

Nykyään porilainen ilman munaa on Yö -yhtyeen uusin levy.

Faija otti kahvin ja itsekin mustaan kultaan sorruin. Menin laittamaan lantin pelikoneeseen kahvia hörppiessä. Viereisellä pelikoneella pelasi ilmeisesti omat, ja naapurinkin rahat pelannut keski-ikäinen pystyvatsainen jantteri.
Sainkin hyvän käden pokeripelissä heti ja rahareikä postilaatikko sylki pelimerkkejä känsäisiin käsiini. Naapurikoneen seppä hikoili jo kuin huora kirkossa ja alkoi soittamaan suutaan minulle.

”Tarviiko siinä NY vitun neiti vinkua ku muutaman lantin voitti!?” Miettiessäni vielä kannanko kaverin korvasta vaiko kärsästä vessaan suupesulle, täräytti NICHOLSON takavasemmalta miehelle: ”Oon ollut aina sitä mieltä itsekin, että pojasta ois tullu hyvä tyttö.” ”Kuinka niin, vittu täh?”, kysyi pystyvatsa-Pertti.

NICHOLSON heitti kuoloniskun kommentillaan: ”Koska vetää niin paljon mulkkuja puoleensa!! ”

Pertti häpesi ilman comeback kuittausta.

Itse olin sanattoman ylpeä. Ja sukupuolestani hämillään.

Tags

Related Articles

Close