Paskapuhetta, mutta uskon

Isin ja äidin seksihetki kassalla

Kiertoilmaukset. Näissä vanhemmat ovat joko Idiot Savant-tason neroja, tai auttamatta ulkona kuin se kuuluisa tamppoonin naru. Varsinkin silloin, kun asia koskee sitä itseään, eli seksiä.

Avioliitossa tai pitkässä parisuhteessa sana SEKSI tarkoittaa sitä hetkeä, kun joka toinen lauantai, saunan ja kymppiuutisten jälkeen, mennään pimeään makuuhuoneeseen ja leperrellään hetki, pieraistaan ja käännetään kylkeä.

Omat vanhempani eivät näissä kiertoilmauksissa olleet ainakaan edelläkävijöitä. Muistan kerran, kun mutsi ja faija sanoivat minulle: ”matsi ja fatsi männöö nyte makuukammarii täyttämää veroilmoitusta, meehä sää pihalle leikkimää.” Mietin vielä aikuisiässäkin, että miten oli mahdollista, että kaikki se aika ja vaiva jonka he veroilmoitustensa täyttämiseen käyttivät oli turhaa, koska he saivat aina mätkyjä?!

 

Olin tyttöjen kanssa isolla kirkolla Porissa ostoksilla toissaviikonloppuna ja kuulin kaikkien kiertoilmaisujen kuninkaan, kuningattaren sekä Pyhän äidin. Kiertoilmaisu liittyi vieläpä kaiken lisäksi fellaatioon, suuseksiin, tuohon hyljeksittyyn imutteluun. Noin nelikymppinen pariskunta oli ostoksilla noin 7-vuotiaan poikansa kanssa. Jokaisessa mahdollisessa välissä, hyvässä laitamyöhäisessä ollut isäntä, puristeli emäntää näkyvästi pyllystä ja kutitteli kyljestä. Kikattelu ja punastelu oli taattu. Oli siis selvästi kuun toinen lauantai!

Kassajonossa ollessaan emäntä yritti näyttää oraalisille palveluille tarkoitettua kansainvälistä merkkiä isännälle, tunkien kieltään poskeaan vasten. Pienessä pöhnässä ollut isäntähän tästä innostui oikein silminnähden ja päästi ilmoille tuon kaikkien kiertoilmaisujen isän, äidin ja isovanhemman. Hän meni emäntänsä viereen ja tokaisi kuuluvaan ääneen: ”jassoo, vai saa isukki tänään HOUSUYSTÄVÄLLISEN SUUKON.”

Kauppareissuilla Porissa oppii aina jotain uutta.

Tags

Related Articles

Close