Paskapuhetta, mutta uskon

Ken romantiikan taitaa

Romantiikka on vaikea laji. Moni luulee sen hallitsevansa, niin minäkin.

Keräsin kolme asiaa 20-vuoden parisuhteen ajalta varoituksiksi muille lajitovereille.

1. Parranajo. Itselläni oli herran vuonna 2013 iso ja pitkä kokoparta. Lapsemme Böndis tuli myös tuolloin siitettyä. Toisin kuin synnytys, itse siittäminen oli nopea ja kivuton toimitus.

27.1.2014 maanantai ehtoona tyttäreni syntyi n klo 21.50 . Kahvittelun ja lällättelyn jälkeen lähdin kotiin viettämään varpajaisia bullterrieri Ticon kanssa. Söimme mäkkärin hampparit ja nugetit mieheen ja nukuimme.

Seuraavana aamuna ajattelin yllättää vaimoni ja vastasyntyneen tyttäreni ajelulla naamalla. Sheivasin siis koko partani pois , jättäen vain viikset.

Menin synnärin perhehuoneeseen naama kukkapuskan takana ja huusin ”ullatuus” vaimolle ! Vaimo kiljaisi, heitti minua kaukosäätimellä ja huusi ”vartija” kuin hyeena ! Pian tajuttuaan että kyseessä on minä,  hän katsoi silmiini hymyillen ja sanoi ” kun et enää näytä Seiskan aids-Timpalta, niin tule takaisin”.

2. Tatuoinnit. Vasemmassa kädessäni on tyttäreni muotokuva, joten säästelin oikeaa händyä vaimon kuvaa varten. En kertonut vaimolle mitään asiasta. Menin Porin parhaaseen puotiim, Dark art tattooseen kaverini Roopen koneen alle. Kuvaa tehdessämme hihittilimme kuin aerobikkaajat siiderilasin äärellä siitä, kuinka vaimo innostuu ja varmasti näyttää kiitollisuutensa 68 eri asennossa.

Pääsin kotiin. Otin kelmun pois ja pyyhin rasvat ja veret pois ja menin vaimon eteen näyttämään hänen omaa muotokuvaansa ikuistettuna ihooni iäksi.

Vaimo katsoi kuvaa pitkään, sitten pitkään silmiini ja sanoi ”kyl sää oot ja yks vitun ääliö!” .

3. Munakarvat. Nykysarjoissa ja leffoissa karvat miehillä on yhtä harvinaista kuin tapiiri karkkialtaassa. Mutta näitä kiiltokuva poikia nykynaiset kuolaa.
Itsekin halusin osani tästä huomiosta. Mutta tukkaa ei ole ja partaa en enää leikkaa, joten jäljelle jäivät munakarvat.

Sanoin meneväni suihkuun ja aloitin projektin . Vedin ekaksi päältä tukkakoneella. Sitten pidin tauon koska karvoista löytyi vanha viiden markan kolikko sekä GnR yhtyeen Appetite c-nauha.
Aarteet sivuun ja jatkoa. Kun vihdoin sain ajeltua purppura pää soturini ja hänen parkkialueensa, niin laitoin kylpytakin päälle, kävelin vaimon eteen ja sanoin ”mulla on sulle ylläri ” ja avasin kylpytakin paljastaen koko ajellun komeuden.

Hetken ylläriä katsottuaan, katsoi vaimo silmiini ja sanoi ” Bull Mentula ei muuta meille!”

Tags

Related Articles

Close