Paskapuhetta, mutta uskon

Maalaisen tavat kaupungissa

Neljän vuoden böndellä asumisen jälkeen, tuli muutettua. Aikansa kun asui koiran, lapsen ja vaimon kanssa 55 neliön asunnossa maalla, alkoi tulla tilanpuutos vastaan.

Löysimme sitten Nakkilan uhkeasta keskustasta vanhan meijerin, johon oli tehty pari asuntoa. 55 neliöstä 110 neliön kämppään on aiika iso muutos. Joka käännöksessä ei ole koiran kirsu perssiissä, tai tytär taskussa. Mutta vuokraisäntä nyt sitten, ja niitä saatanan kamalia naapureita. Yäk!

Tyttö on nyt siinä 4-vuoden maagisessa iässä, että seuraa vanhempiaan joka ikiseen paikkaan. Jopa omaan pyhättööni, vessaan!

Jostain kumman syystä tulee vieläkin tuota miehille pyhintä toimitusta kutsuttua ihan eri nimellä, kuin kakalla käymisenä. Kutsun sitä nimellä Robotti Ruttunen purkautuu.

Eräänä päivänä katselimme tytön kanssa yhdessä Netflixistä Boss Babya. Taisi olla niin jännä jakso, että alkoi itsellä Robotti Ruttunen huutamaan toden teolla. Oikosulku, joka vaati välittömiä huoltotoimenpiteitä vessassa. Pääsin vessaan ja aloitin huoltotoimenpiteet. Itselleni hetki vessassa on tunti naisten aikaa. Mielestäni hetken vessassa oltuani, kuului koputusta vessan oveen.

Vastasin koputukseen: ”Voi kultapieni, isin Robotti Ruttunen sylkee nyt osia siihen tahtiin, että posliinialttari on pian paalutavaraa!”

Hetken hiljaisuuden jälkeen kuului oven takaa möreällä äänellä: ”Eipä siinä mittää, pasko kultaseni rauhassa, mä otan vaan tän mittarilukeman!”

Oven takana olikin vuokraisäntä, joka oli ottamassa sähkömittarilukemia.

Ei saisi maalaista päästää keskustaan asumaan!

Siunausta kaikille, paitsi talkkareille
Terveisin Pastori Kuri

 

Related Articles

Close