Paskapuhetta, mutta uskon

Mitä on rakkaus?

Vaimoni katseli ohjelmaa nimeltään Hottikset. Miettiessäni valehtelenko kärsiväni paniikkikohtauksesta vai raivoisasta rasvaripulista, laiskuus vei voiton ja jäin kuuntelemaan puhuvien spermakaatopaikkojen elämänkatsomuksia.
Yhden muovisen pellen hipsterikommentti sai minut tuohtuneeksi. Froteinen Ken-nukke sanoi:  ”En halua rakastua koskaan, koska rakkaudessa tarvitsee omistautua ja olla toisen armoilla. ”Johan oli lasti paskaa, sanoi Tauski kun uuden albuminsa vei peräkärryllä Nykäselle.

Rakkaus on sitä, että joku aina odottaa sinua kotiin. 

Rakkaus on sitä, että jos haluat olla yksin, niin saat rauhaa toiselta pyytämällä. 

Rakkaus on sitä, että kun katsot kumppanisi kanssa lempiohjelmaanne sängyssä, sinun ei tarvitse poistua sängystä päästääksesi ilmoille betonia halkovan kiffelin käräyttimen. Hyvä puoliso jopa katselee ympärilleen sanoen ”Taas noi seinät narisee ” .

Rakkaus on sitä, kun katsot Pulmusia voiden laittaa kätesi housuihin ja rapsuttaa kivennäisaineiden asiaa vailla hädän häivää.

Rakkaus on sitä, kun katsot vaimosi kanssa Muodin huipulle -sarjaa ja kehut sen olevan parempi kuin Väkivallan vihollinen. Kehut myös juuri rinnat peittävää patalappua Haute coutureksi, etkä kerro Timm Tunnin olevan umpihomo, vaan sivistynyt vaginaalisten ilojen mies.

Rakkaus on sitä, että kunnioittaa avoimesti.

Rakkaus on sitä, kun voi  avoimesti kertoa etten nyt jaksa, en ole Teräsmies.

Rakkaus on sitä, kun reiluna 100 kiloisen kokoisena miehenä yrität ängetä itsesi lasten Batman pukuun, perse maata vilistäen ja taikasauva heiluen tuulessa. Katkokävelet ja märällä äänellä huudat ” i Al Batman” . Vaimo pysäyttää silittäen poskesta, ja kertoo kuulleensa Yön ritarin.

Rakkaus on sitä, kun jätät pönttöön ralliraidat, eikä sinun ei tarvitse valehdella niiden olevan lisävaruste.

Todellinen rakkaus on sitä, kun pieni lapsi kietoo kätesi ympärillesi, katsoo sinua silmiin ja sanoo ”ISI”.

Se on pyyteetöntä.

Tags

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close