Paskapuhetta, mutta uskon

Mitä rakkaus on?

Vaimon katseli ohjelmaa nimetään Hottikset.

Miettiessäni, valehtelenko kärsiväni paniikkikohtauksesta vai raivoisasta rasvaripulista, vei laiskuus voiton, ja jäin kuuntelemaan puhuvien spermakaatopaikkojen elämänkatsomuksia.

Yhden muovisen pellen paras hipisterikommentti sai minut tuohtuneeksi.

Frotee karvainen Ken -nukke sanoi ”en halua rakastua koskaan koska rakkaudessa tarvitsee toiselle omistautua  ja olla toisen armoilla.”

Johan oli lasti paskaa, sano Tauski kun uuden albuminsa vei peräkärryllä Nykäselle.

Rakkaus on sitä että joku aina odottaa sinua kotiisi. Että ole koskaan yksin. Rakkaus on sitä että jos haluat olla yksin, niin saat rauhaa toiselta pyytämällä.

Rakkaus on sitä että kun katsot kumppanisi kanssa lempiohjelmaanne sängyssä, niin sinun ei tarvitse poistua sängystä päästäksesi ilmoille betonia halkovan kiffelin käräyttimen. Hyvä puoliso jopa katselee ympärilleen ja sanoo ”taas noi seinät narisee”.

Rakkaus on sitä, että samalla kun katsot Pulmusia,  laitat käden housuihin ja voit rapsuttaa kivennäispusseja vailla hädän häivää.

Rakkaus on sitä, kun katsot vaimosi kanssa Muodin huipulla-sarjaa, ja kehut sen olevasi parempi kuin Väkivallan vihollinen. Kehut myös juuri rinnat peittävää patalappua haute coutureksi, etkä kerro Timm Tunnin olevan umpihomo, vaan sivistynyt vaginaalisten Ilojen mies.

Rakkaus on sitä, kun voi avoimesti kertoa, että nyt en jaksa, en ole Teräsmies.

Rakkaus on sitä, kun reilu satakiloisena miehenä yrität ängeä itsesi lasten Batman pukuun, perse maata vilistäen ja taikasauva ihan heiluen tuulessa, kun katkokävelet ja märällä äänellä huudat ”. I`m Batman, jolloin vaimo pysäyttää, silittää poskesta ja kertoo nähneensä Yön ritarin .

Rakkaus on sitä, kun jätät pönttöön ralliraidat ja sinun ei tarvitse valehdella niiden olevan lisävaruste.

Mutta todellinen rakkaus on sitä, kun pieni lapsi kietoo kätesi ympärillesi, katsoo sinua silmiin ja sanoo ISI.

Se on pyyteetöntä.

Tags

Related Articles

Close