Paskapuhetta, mutta uskon

Narikassa on täytetty eläin

Portsarin hommissa on vuosien varrella tullut saatua uhkausten lisäksi paljon lempinimiä ja puhelinnumeroita. Pokekaverini Bulldogin kanssa saimme joskus taistelupari nimeksemme Eroottinen sika ja Pornokoira .

Mutta asiaan.

Olin taas eräänä arki-iltana tanssiravintolan karaoketilaisuudessa narikassa ja salivalvojana. Samana ehtoona oli Saksa-Brasilia potkupallopeli, jonka sakemannit voitti 7-0. Brasilian pelipaitaan pukeutunut vanhempi homomies tuli ravintolaamme suru puserossa. Mökötys vaihtui ilonaamaksi miehen nähtyään allekirjoittaneen narikassa koko sadan kilon komeudessaan. Mies hivuttautui iholle sekunneissa. Kysyin herralta: ” Oletko dermatologi vai miksi olet iholla?” Vähänkään nasevasta kommentista välittämättä herra laukoi vastapalloon: ”En ole dermatologi, mutta eturauhanen on hyvä tutkia tasaisin väliajoin.”

Tästä ilta sitten jatkui pikkurillin heiluttelun ja siiderilasin äärellä kikattelun merkeissä.

Tein parhaani olla noteeraamatta vanhan herran lähentely-yrityksiä, mutta kamelin selkä katkesi kun lauluvuoroon tuli Hans, joka  omisti kappaleensa ”Kun katsoit minuun” narikan upeudelle. Tuskin Eriksson ajoi vanhemman miehen ja nuoren portsarin salasuhdetta kappaleellaan takaa? Pian  Hans alkoikin olemaan sen verran siideripissis ja päissään, että piti herra pyytää poistumaan autuaammille metsästysmaille. Narikkaan saavuttuamme Hans töksäytti suoraan silmiin katsoen että: ” Oletkos ikinä poju ollut mallina missään?” Vastasin: ”Varmasti olin Luojan ulkonäkömallina kun vaimonhakkaajaa mietti, mutta en ole ollut.” Hans jatkoi: ” Minä julkaisen omaa lehteä ja niin, OU MAI GAAD sä olisit fantsu siinä mallina!”  – En tiedä miksi, mutta kysyin herralta: ”Mikähän lehti on kyseessä, tuskinpa Avotakka?” Hans laittoi rintataskuuni lapun jossa oli hänen puhelinnumeronsa ja sanoi lähtiessään: ” Lehti on meille upeille ALAN pojille, nimeä ei aviisilla ole mutta sä oot tollanen upee RANKAISU-NALLE!”

Pahemmaksikin on kutsuttu…Kai?

Related Articles

Close