Paskapuhetta, mutta uskonTänään

Anteeksi rouva, emättimenne putosi

Kun nainen tulee raskaaksi, hänelle tapahtuu outoja asioita ja tulee mitä erikoisempia mielihaluja. Vaimoni tullessa raskaaksi oli erikoisuuksia vaikka muille jakaa.

Erikoisimpia muistoja ovat seksuaalisuuteen liittyvät asiat:  vaimon diesel hyrräsi kuin vanhan mersun nokivasara kahdenkymmenen asteen pakkasessa. Aina kun tulin ovihommista yöllä kotiin, vaimo oli piilossa eteisen viherkasvin takana. Muuten hyvä piilo, mutta pötsi näkyi varren takaa.

Pienestä ja sievästä vaimostani oli muuttunut kestokiimassa oleva Jabba the Hutt.

Yritin aina viekkaasti selittää, että töissä oli paini ja pää on pipi – ei pysty. Vastaukseksi vaimo heitti minut tatamiin kuin Asell kuubalaisen. Ja otti minut teknon tahtiin, väkisin.

Aloin jo töissä ollessani pyytämään valomerkin lähestyessä jätkiltä lisätöitä, vaikka vessan siivoamista, etten vaan joutuisi kotiin raiskattavaksi.

Aina kuitenkin jouduin.

Muusikko kun myös olen pokehommien lisäksi, niin eräs muisto yhdistää raskaana olevan ruuan himon ja seksin nälän.

Olimme bändini Moosejuicen kanssa paikallisessa kuppilassa keikalla. Keikka meni erinomaisesti, joten juhlin sitä hakemalla pizzan vaimon kanssa kotimatkalla, bändin jätkien jäädessä juomaan ja piparia vonkaamaan. Pääsimme kotiin ja heitin hikiset vaatteet lattialle. Menin bokserit jalassa sänkyyn makoilemaan, pizzalaatikon ollessa täydessä balanssissa karvaisen pötsini päällä. Vaimo vyöryi sängylle viereeni ja pian alkoi kuolaamaan vieressäni, kuin Homer donitsin nähdessään. Hän katseli ylös ja alas menevää pizzalaatikkoa, välillä luoden minuun halpa lihanpala -katseita. Kysyin: ” Mikä buugi? ”

Vaimo vastaa:  ”Oot niin seksikäs ja ruokaisa. ” 

Paras oli kuitenkin tämä juttu:

Vaimon ollessa viimeisillään, oli Böndis jo laskeutunut pää hupikumpua päin ja vaimo käveli kuin ummetuksesta kärsivä John Wayne. Vaimo lähti jokailtaiselle lenkilleen ja itse jäin kotiin koirien kanssa. Pian kuitenkin vaimo soitti ja vastasin: ” Halloota, mitä möhömaha? ” – Nyt sit turpa kiinni, tästä ei puhuta tai kirjoitella! Tiedustelin:  ”No, mikä hätänä? ”

”No perkele! Pääsin ylämäen kävellen loppuun asti ja saatana nyt MUN TOOSA TIPPUI! Tuu ny perkele hakee mut ja heti!!! ” 

Tags

Related Articles

Close