Paskapuhetta, mutta uskonTänään

Isi onkin äiti?!

Moni isä on varmasti kokenut saman. Onko isi mies vai poika? Vastaus on ei.

Isi on isi.

Sukupuoleton olento, jolla kuitenkin kasvaa parta ja korvakarvat yli äyräiden. Kieltää aina kaiken kivan ja antaa rangaistuksia josta ei äiti tiedäkään. Tyttäreni Böndis, joka täyttää kolme pian, kutsui minua yli kaksivuotiaaksi äijäksi. Pelkkä äijä.

Kävimme tytsyn kanssa suihkussa usein kahdestaan, ja tyttö oli minulla sylissä. Ensimmäiset kerrat hän ihmetteli tatuointejani, sitten rinta- ja partakarvoja. Tämä kaikki siis silloin, kun tyttö oli vielä pieni ja sylissäni suihkussa ollessa.Tyttö kasvoi, alkoi kävelemään ja luontaisesti myös seisomaan itse suihkussa. Ensimmäinen kerta tytön seisoen suihkussa, oli hämmästys suuri, kun isin jalkojen välissä ei ollutkaan sama juttu kuin äidillä. Tyttö järkyttyneenä keskeytti peseytymisensä, ja ilme kasvoilla oli kuin kasvohalvaus tai pahan ummetuksen aiheuttama virnistys !

 Pian tyttö osoitti jalkojeni väliin ja töksäytti: ”ISO PIMPPI!” 

                         Hetken naureskelin ja annoin asian olla. Kyllä tyttö kerkiää anatomiaa oppimaan vanhempana.  Tämä kostautui seuraavalla uimahallireissulla. Olin tytön kanssa kahdestaan liikenteessä ja luonnollisesti olimme miesten puolella pukukopissa. Suihkuttelimme ja olimme menossa saunaan. Sauna oli piukassa äijänköriläitä, eri kokoisia, värisiä ja ikäisiä.

Kuin kaljamahainen Benetton – mainos.

        Suurin osa oli vanhempia jermuja, jotka katsoivat tatuoitua satakiloista kaveria uimahallin S – kokoisissa Speedoissa hieman kieroon. Pian olin merkitty muutenkin. Böndis katsoi silmät kiiluen lauteilla makaavia miehiä, kaikkea väliltä mursu ja merilehmä– Hän nosti kätensä, osoitti sormella äärivasemmalla ollutta miestä ja eteni yksitellen oikealle sanoen vuorotellen:

” Iso pimppi, pieni pimppi, iso pimppi, pieni pimppi.”

 Ennen Avara luonto tyylistä teurastusta, poistuimme altaalle – menemättä suihkun kautta.

Tags

Related Articles

Close