Paskapuhetta, mutta uskonTänään

Rakastan napalmin tuoksua iltaisin

Omituisia asioita tapahtuu ihmiselle, kun se lopettaa viinanjuonnin. Jotkut kääntyvät uskoon, jotkut korvaavat sen seksillä, ja jotkut alkaa pätemään sekä kertomaan alkoholin vaaroista. Isäni sanoi mulle nuorempi ollessani: ”Älä sekoa huumeisiin tai uskontoon, ” joten uskoon en kääntynyt, seksi on mettäsikojen hommaa ja portsarina en voi saarnata alkoholin haitoista.

Itse korvasin alkoholin kahvinjuonnilla, aloin juomaan kahvia aivan perkuleesti. Yletön kahvinjuonti ja valvominen ei tee hyvää kropalle. Sitten kun lasket siihen mukaan vielä sukuni vatsan, joka menee sekaisin jo ajatuksesta, recipe for disaster on valmis.

Ennen kun pääsimme tosiaan perheen kanssa muuttamaan maatilallemme, jouduimme odottelemaan ”evakossa” vaimon siskon luona, kerrostalossa asuen. Perus Nakkilalainen kerrostalo, asukkaina huumehörhöjä, teinejä vailla todellisuuden tajua, ja romaneja. Uutenavuotena teinit pamauttelivat raketteja parvekkeella. ja muutenkin osoittivat olevansa sisäsiittoisia tai koeputkilapsia.

Oli tapaninpäivä 2015. Tyttömme oli vähän päälle vuoden ja huono nukkumaan. Heräili tunnin tai kahden välein maitoa pyytämään tai höpisemään pehmeitä. Kuin söpö ja dementoitunut alkoholisti – tai narkomaani Yoda. Itse olin kyseisen viikon painanut pyhät ovella ja elänyt kahvilla. Tapaninpäivän yönä tulin kotiin ja vaimo muistutti valvomisen jäljiltä Courtney Lovea. Vaikka itsekin väsynyt olin, bonuspisteiden valossa lähetin vaimon nukkumaan ja valvoin kärttyisen Narkki-Yodan kanssa.

Hyvä avioliitto perustuu plussapisteisiin ja bonuksiin.

 

Kahvia lisää kitusiin ja heitin kuppinuudelit naamariin. Sitten se alkoi : Vatsa murisi kuin nälkäinen karhu ja ilmoitti vatsamorsetuksella räjähtävänsä pian kuin kaasulaitos. Normaali tussahdus olisi ollut suotava, mutta kun peräsuoli oli mutkalla kuin Snöre laku ja ulos tuntui tulevan vauva kaasunaamarin kera, pelleilylle ei ollut sijaa.

Sanoin Narkki-Yodalle: ”Odota muru hetki” ja kävelin vatsa selkä kyyryssä parvekkeelle piilopamautukselle.

Kello oli 05:30 aamulla, kun katsoin ja varmistin ettei silminnäkijöitä tai kuulevia korvia ole lähettyvillä. Cost was clear, ei ristinsielua missään. Istuin partsin röökituolille, otin sivuista kiinni ja avasin jalat. Muistelin synnytysvalmennusta ja työnsin, voi pojat että työnsin, kuin Halvari kuulaa!

Sitten se pamahti ilmoille. Kuulaana kuin Geysir, ilmeisen mädäntynyt Geysrir, rikkoen äänivallin ja päristen kuin rikkinäinen Harley-moottori –kestäen normaalin yhdynnän verran, noin 15 sekuntia. Heti relaksoitumisen jälkeen, kuului ylhäältä kolahdus ja yläkerran naapurimme, mukavan romani-rouvan hätääntynyt huuto:

” Leif, ne mukulat paukuttelee taas rakettei parvekkeella !!! ”

Tags

Related Articles

Close