Uncategorized

Pastori Kurin muistelmat: Panopaavali

On olemassa ihmisiä. Toiset tavallisia kaduntallaajia, toiset vähemmän tavallisia. Ja sitten on oma osastonsa, jota kutsun ELC:ksi.
Elävien legendojen chapter. Ja tämän chapterin kruunamaton kuningas on Panopaavali. Panopaavali on tuttuni vuosien takaa. Hän on lyhyt, laiha ja isot viikset omaava noin 60-vuotias mies. Hänen alkoholinkierrossaan on verta. Miehellä on legendaarisia reissuja ja kommentteja vaikka muille jakaa, varsinkin kirjoittajalle.
Eräänä iltana kun olin toimettomana kotosalla muniini puhaltamassa, niin Paavali soitti minulle. Kello oli noin 01.00 tuiki tavallisena tiistai iltana.
Vastasin puhelimeen ja komento kuului seuraavasti ”morjesta, tuu ny prkl hakemaan mut täältä Holvista, löysin saatanan komian muijan ja ny tarvii päästä panemaan” . Vastasin komentoon myöntävästi. Patonkiauton nokka kohti Harjavaltaa, Maj Karman syntysijoja, hakemaan Paavali ja tarkoin valittu naaras yhdyntäreissulle.
Paavali ja melko rehevä ja kilometrejä taulussa oleva pubiruusu kapusivat citikan takapenkille. Komento kuului ”nyt mun luo et pääsee saunaan ja panemaan”. Tästä mielikuvasta huolimatta, kohti Paavalin yksikköä. Pariskunta kävi kuumana takapenkillä, sormet ja kädet hapuilivat ja vanhat kielet miekkailivat, kuin Erroll Flynn aikoinaan pahiksia vastaan. Kun Paavalin hitsausarpia täynnä olevat kädet eksyivät pubiruusun hameen alle. ”Mä kepitän sua kuin kuuttia” kommentin myötä, minun piti lyödä peli poikki ”nyt sit jumalauta pysyy housut jalassa kotiin saakka”. Kädet ja kielet pysyivät paikoillaan pysäkkiin asti.
Pysähdyin Paavalin pihaan ja hän nousi autosta, jolloin auton sisälle syttyi valo. Paavali nousi autosta, katsoi emäntää hyvin pitkään, hieraisi silmiään pari kertaa ja huusi ”Kyl oli HÄMYINEN BAARI, ihan hirveä ÄMMÄ, vie se jumalauta takaisin sinne mistä löytyikin”. Tämän pommin jälkeen Paavali löi oven kiinni ja meni sisälle, sulkien oven perässään.

Kuinka sikoja miehet ovat ja miten minäkin palan helvetissä, tuli selväksi useaan otteeseen, viedessäni naista takaisin kotiluolaansa.

Harvat meistä on legendoja…

 

Tags

Related Articles

Close