Uncategorized

Tasa-arvo on irvokas vitsi!

Kokoajan mediassa jauhetaan tasa-arvosta. No minun on pakko paljastaa että sitä ei ole kuin saduissa ehkä, tuskin niissäkään. Nykyään naisella on kaikki oikeudet tehdä mitä se haluaa ja vastuupuoli on siirretty kokonaan miehille. Käsittääkseni se ei ole tasa-arvoa. Ai miten niin asia muka menee näin? No minäpä valaisen muutamalla esimerkillä asiaa.

Esimerkki 1.
Minä menen uimahalliin, ostan lipun ja menen pukuhuoneeseen, korostan vielä että tietenkin miesten pukuhuoneeseen. Siinä kun olen saanut riisuttua itseni alasti ja vaatteet laitettua kaappiin tapahtuu jotain odottamatonta. Ohitseni kävelee siivooja. No ei se mitään muuten mutta kyseinen siivooja oli nainen. Minua tilanne ei isommin hätkäyttänyt vaikka ei ihan joka päivä tule seisottua alastomana uimahousut kädessä oudon naisen edessä. Tilanteesta teki huvittavaa se että siivooja hymyili ja tervehti. Siivoojan mentyä ohitse kuului viereiseltä käytävältä:”Mitä nainen tekee miesten pukuhuoneessa?” Vastasin että ”välineistä päätellen siivoaa” ja asia oli sillä loppuun käsitelty, Kukaan ei loukkaantunut, ei henkisesti eikä fyysisesti.
Entäpä jos minä miehenä olisin siivoamassa naisten pukuhuonetta kello viideltä iltapäivällä jolloin on varmasti asiakkaita.? Luultavasti saisin syytteen seksuaalisesta häirinnästä, ahdistelusta, tirkistelystä ja perverssin leiman otsaan loppuiäksi yms. Nainen ei saa syytettä moisesta asiasta vaikka joku herkkä murrosikäinen poika voisi saada tilanteesta traumoja. Ja tämä tarina on tosi.

 

Esimerkki 2.
Pariskunta jolla on kolme lasta eroaa. Se ei ole harvinaista nykyään eikä ole sekään että lapset muuttavat automaattisesti äidilleen lähes kaikissa tapauksissa. Sosiaalitoimistossa asiasta jutellaan ja selviää että mies on ollut koti-isänä 2 viimeisintä vuotta koska vaimo halusi mennä töihin. Hymyilevä täti kuuntelee ja nyökyttelee ja lopuksi toteaa että ”kyllä äiti on aina äiti koska on synnyttänyt lapset”. Mies on hyvä ja kelvollinen isä ja vastuullinen vanhempi siihen asti kun ero tulee. Siinä taistossa mies on aina huonompi vanhempi ja lapset muuttavat äidilleen. Kuluu tovi aikaa ja nainen löytää uuden miehen 300kilometrin päästä. Tottakai sinne täytyy päästä muuttamaan ja pian. Lapsia mies ei saa siinä tapauksessa nähdä kuin kerran kuukaudessa koska liika matkustaminen ei ole hyväksi alle kouluikäisille lapsille. Miehellä on oikeus laatia vastine lasten muuttamisesta eri paikkakunnalle. Mies kirjoittaa vastineen ja nainen käy sosiaalitoimistossa kuultavana asiasta ja vastine työnnetään yhdessä tätin kanssa silppuriin samalla kun puhutaan hymyillen influenssa rokotuksista. Asia käsitelty. Paitsi että muutto on kallista joten kaikkien korotettujen lapsilisien ja asumistuen lisäksi nainen vaatii mieheltä elatusmaksut kolmesta lapsesta. Tämähän on reilua ja erityisen tasa-arvoista toimintaa. Nainen ottaa eron, saa about 600-900€/kk eri tukia ja elatusmaksut siihen kylkeen. Ja mies saa tavata lapsiaan vain kerran kuukaudessa ja maksaa siitä vielä 400€/kk lasten äidille. Miltä se kuulostaa jos asia käännetään toisinpäin. Lapset isälle, tukia merkittäviä summia, nainen maksaa elatusmaksut yms, no se kuulostaa utopialta. Ja kyllä, odotusaika on rankkaa, samoin synnytys, mutta ei se ole mikään vapaalippu kaikkeen automaattisesti.

Esimerkki 3.
Vasta lehdissä kirjoitettiin suomalaisten keski-ikäisten naisten lomailusta Gambiassa. Eli kansankielellä seksilomailusta joka on kuulemma erittäin suosittua.
Keski-ikäinen(lehtijutun mukaan suurin kuluttajaryhmä) nainen menee Gambiaan, maksaa puolet nuoremman miehen safkat ja kulut ja velvoittaa miehen seksiin kanssaan tästä hyvästä. Jos niillä miehillä olisi paremmat lähtökohdat ja oikea työpaikka niin ei ne elämäänsä käyttäisi länsimaisen muorin kanssa peuhaamiseen. Rahasta joutuu välillä rajuun savottaan.
Ja mikä tästä tekee tasa-arvo kysymyksen? No se että jos keski-ikäinen mies menee Gambiaan, maksaa safkat ja elämisen puolet nuoremmalle naiselle ja harrastaa seksiä tämän kanssa, niin mies on sairas perverssi, hyväksikäyttäjä, ihmiskauppaa suosiva länsimainen sika joka varmasti hakkaa naisia ja alistaa kaikkia maailman naisia pelkällä olemassa olollaan. Kauhea ihminen, syntinen ruoja jonka kaikki teot tähtää seksiin ja naisten hyväksikäyttämiseen.
Mitä se keski-ikäinen nainen sitten on tuossa tilanteessa?
No se on seksuaaliseen kukkaansa puhjennut kokenut nainen joka on vaan niin viehättävän itsevarma ja ihana että kaikki nuoret miehet ympäri maailmaa lakoaa jalkoihin. Puuma joka levittää positiivista auraa ympärilleen ja parantaa seksuaalisella energiallaan nuorten miesten heikkoa itsetuntoa. Rahalla ei tässä ole väliä koska tarkoituksena on ”vilpittömästi” auttaa. Eikä kyse ole irstailusta eikä hyväksikäytöstä vaikka saattaahan se Gambian vähävarainen kaveri ehkä sivulauseessa rahaa kerjätä mutta pelkkää rakkautta se on oikeasti. Erikoista että asian sisältö muuttuu näin merkittävästi kun tekijän asemassa on nainen..

 

Näin toimii tasa-arvo. Toivottavasti pahoititte mielenne, se olisi suotavaa ja täysin oikein koska totuus satuttaa eniten. Mutta totuudesta voi ottaa myös jotain opiksi. Olisiko nyt se hetki vai vasta myöhemmin……
Hyvää ystävänpäivää toivottelee: Tapio

Tags

Related Articles

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Close