MusiikkiViihde

Cardiant julkaisi uuden musiikkivideon tulevalta neljänneltä pitkäsoitoltaan!

Cardiant palaa pitkän tauon jälkeen ja julkaisee neljännen studioalbuminsa ”Mirrors” 24.11.2017 Inverse Recordsin kautta. Japanissa ja Itä-Aasiassa julkaisusta vastaa puolestaan Marquee/Avalon.

Konseptialbumin äänitykset aloitettiin jo toukokuussa 2015 ja ensimmäinen single ”Absolute Power” julkaistiin syyskuussa 2015. Kaksi vuotta vierähti ja nyt on aika julkaista toinen single ”Life Has Just Begun”. Kappaleen musiikkivideo on nähtävissä alla.

Mirrors on luonnollinen jatkumo arvostelumenestykseksi nousseen Verge-albumin jälkeen. Verge myös sijoittui näyttävästi sijalle 11. Suomen virallisella albumilistalla. Uudella albumilla kuullaan lukuisia vierailevia vokalisteja Pasi Rantanen(Thunderstone, King Company), Nitte Valo (Burning Point, Seraphiel) & Janne Saksa, joka toimi sessiovokalistina Cardiantin debyyttialbumilla ”Midday Moon”. 

Kansitaide on Tommi ”Tex” Hännisen käsialaa

Bändin kitaristi/säveltäjä Antti Hänninen kommentoi singleä:
”Life has just begun” on toinen sinkkujulkaisu ”Mirrors” -levyltä ja kertoo tarinan mahdollisuudesta aloittaa elämässä uusi vaihe toisen loppuessa.  Kappaleella on ollut mahtipontisuudessaan vahva status bändin keskuudessa jo syntymästään saakka ja uusi video antaa katsojalle mahdollisuuden kurkistaa verhojen taakse studioon, kuinka biisiä äänitettiin.”

Cardiant Facebookissa täällä.

 

Tags

Related Articles

Close