Kirjat

Rocktähdet – Elämää Kulissien Takana

Rocktähdet – Elämää Kulissien Takana kirjan on kirjoittanut Heta Hyttinen, pitkän linjan viihdetoimittaja. Hyttinen on tuttu hahmo festareiden lavalta spiikkaamasta bändejä, Jyrki TV-ohjelmasta ja –  no, sieltä missä tapahtuu.

Hyttisen teos on mielenkiintoinen kurkistus tähtien taustoihin. Mukana jakamassa hetkiä elämästään sinulle ovat mm.  Tuomas Holopainen, Maija Vilkkumaa, Herra Ylppö, Michael Monroe, Samu Haber, Alexi Laiho.. Voit lukea artisteista asioita, joita ei muualla ole tullut julki – varmasti pääset myös pätemään faktoilla illanistujaisissa kavereillesi.

Kirja on hieman kuin Vain Elämää -show, jossa artistit kertovat kuin vuoro puhellen televisiossa, mutta nyt saamme lukea tämän sanasta sanaan ja nähdä tapahtumat oman mielikuvituksemme mukaisesti.

Teos on viihdyttävä, hauska ja helppolukuinen. Lisäksi Juho Juntusen piirrokset ovat sitä tuttua hurjaa huumoria, joihin herran kuvissa olemme saaneet tottua. Rocktähdet – Elämää kulissien takana teos saa minulta suuret suositukset hankittavaksi musadiggarin kirjahyllyyn.

4/5

Tags

Related Articles

Close