MusiikkiViihde

AncarA – Garden of chains

AncarA on suomalainen, englanninkielistä alternative rockia soittava yhtye, joka on perustettu vuonna 1996.  Ancaran debyyttisingle The World vuodelta 2006 nousi parhaimmillaan Suomen virallisen singlelistan kakkoseksi ja debyyttialbumi Dawn käväisi virallisen albumilistan sijalla 27. Yhtyeen neljäs levy Garden of Chains julkaistiin 3. maaliskuuta 2017

Albumin polkaisee käyntiin musiikkivideonkin saanut kappaleThe End (Easier Than Love). Kyseessä on suhteellisen suoraviivaista ja vauhdikasta rockia, jossa riffit ovat rouheat ja laulu puhtaan heavymäistä. Ending Mode on rauhallinen ja pehmeä balladi, jonka musiikkivideo on kuvattu Mount Everestin kauniissa maisemissa ja sopii kappaleeseen huikean hyvin. Levyn nimikkobiisi, Garden of Chains taas jatkaa rauhallisella heavyrock-linjalla, on hempeä, herkkä ja hitaasti käynnistyvä.

Levy on yhtenäinen, laadukas ja pitkää kokemusta kuvastava. Kappaleet soljuvat eteenpäin, eivätkä kuulosta pakkopullalta. Tosin tämä on tosin myös huono puoli, levy ei yllätä oikeastaan missään vaiheessa, vaikka onkin tehty muuten hyvin ja korkealla tuotantoarvolla. Kaikkiaan suosittelen tätä niin rokkareille ja heavyn ystäville.

Henkilökohtainen arvio – 3/5
Genressään – 4.5/5

Tags

Related Articles

Close