MusiikkiPaskapuhetta, mutta uskon

Callo – Earth A.M (Omakustanne)

Callo on nelihenkinen porilaisyhtye, joka voitti viime kesäisen Karmarock-stipendin. Heidän neljän kappaleen levynsä onkin nauhoitettu Rec Room studiolla itsensä Maj Karma gurun, Häiriö Piirisen johdolla.

Ammattimaisen äänimaailman kyllä tunnistaa ja ottaa omakseen äkkiä. Äänimaailma ja soundit ovatkin oikein avarat ja kutsuvat kautta linjan. Bändin soitto on kaikin puolin hyvää ja rokkipoliisiakin miellyttävää.

Bändin musiikista tulee auttamatta mieleen Alice In Chains, eikä vähiten laulaja Jessen Layne Stayleymaisesta äänestä. Kaverin ääni on oikeasti erittäin syvä ja monipuolinen sekä englanninkielen lausuminen on oikein hyvää.

Ainoa asia mikä levyltä puuttuu on The Biisi. Se yksi kappale, joka erottaa jyvät akanoista. Se kirosana, hitti.

Levyn avausbiisi Over the edge on kaunis ja raskas, ja se luo polun levyn muihin biiseihin. Kaikissa levyn biiseissä on raskautta ja kauneutta, ripauksella haikeutta. Porilaista melankoliaa ilman korniutta.

Sanoitukset ovat kaikin puolin hyviä, ilman tekoangstia tai ärsyttävää pirteyttä. Levy sopii kuunneltavaksi kuulokkeet päässä, lasi viiniä yhdessä kädessä ja hyviä aikomuksia toisessa, hämärässä valaistuksessa.

Callon pojat ovat vielä nuoria. Kun se hitti sieltä pian putkahtaa päivänvaloon, saadaan uusi porilainen bändi maailmankartalle.

Jos tilaat grilliltä porilaisen ilman munaa, saat Yön levyn. Jos tilaat porilaisen kaikilla mausteilla ja tupla-munalla, saat Callon levyn.

Tästä on hyvä jatkaa.

3/5

Tags

Related Articles

Close