Musiikki

Damnation Plan – Don’t Talk To Strangers

Kotimainen melodista progressiivista death metallia soittava Damnation Plan on julkaissut toisen singlen tulevalta albumiltaan ”Reality Illusion”. Kyseessä on cover Dion Don’t Talk To Strangers kappaleesta. Yhtye on ollut kasassa jo vuodesta 2004 saakka ja edellinen levy The Wakening julkaistiin vuonna 2013. Uutta levyä onkin työstetty kunnioitettavat 3 vuotta.

Kappaleen balladimainen alku sopii hyvin esikuvansa jalanjälkiin, Asim Serahin korkea ääni kevyellä raspilla tuokin mieleen Dion tiettyyn rajaan asti. Väliin osuva Tommy Tuovisen murahtelu taas antaa hieman rakennetta tähän hitaaseen kappaleeseen. Kuten edellinenkin single, tässäkin tuotantoarvon huomaa. Soitannollisesti tämäkin kappale on hienosti toteutettu, molemmat laulajat osaavat asiansa, miksaus on hyvin tehty, mutta silti omasta mielestäni tästä uupuu jotain. Vaikka kappale on yhtenäisempi edellistä singleä – se jää jotenkin sieluttomaksi.

Don’t Talk To Strangers on hyvin tehty cover legendan kappaleesta ja tehtävässään yhtye onnistuu hyvin. Mutta ikävä kyllä vain hyvin, toisaalta teknisen suorittamisen koko yhtye hallitsee taidokkaasti ja sovituskin on toimiva.

Henkilökohtainen arvio – 2.5/5
Genressään – 3.5/5

Tags

Related Articles

Close