MusiikkiViihde

DemoJumalat – Disorder Town – TiRiToKa

Hercules
Tervehdys my ol’ man! Mitäs tänään leikitään?
Zeus
Ihanaa iltaa poikaseni taas. Se olisi muuten Vappu nyt tulevana viikonloppuna!? Oletko muistanut simaa laittaa tulemaan? Itse en ole muistanut, mutta olen ollut hyvässä menossa muuten!

 

https://www.youtube.com/watch?v=o6Pbs1IE_D8&feature=youtu.be

Hercules
Vappu, tuo meikäläisen juhlapäivä. Kerrankin saa olla normaali, tämä pärstä meinaan menee vappunaamarista! Simassa lupaan olla, ja munkkeja maistella. Nappasenpa tästä heti pelin auki, koska minun vuoroni. Tiukan skaalan läpi pääsi tällä kertaa Disorder Town, Let me know rallilla. Saatekirje on yksinkertainen, Disorder Town Nivalasta. Perustettu 2013. Mitä tästä voit odottaa?

 

Zeus
Oujea. Intro oli aika murhaava! Säkeistön kitarassa siisti delay. Tykkään Wou-Wousta.
Hercules
Mä diggasin myös alusta ja ihan jees efekti tuo wou-wou. Heti särähtää korvaan rumpali, rytmihäiriöitä, samantien fiilis pilalla…
Tai sitten en vain ymmärrä lyömäsoittajan taiteellista näkökulmaa…
Zeus
Mitä pidemmälle biisi meni, niin aloin kaivamaan veitseä laatikosta ja katkomaan internet piuhaani. Se, että ollaan Nivalasta ja on yks siisti riffi, niin ei sillä voi vetää koko biisiä.
Hercules
No ralli eteni genrelle tyypilliseen tapaan, ei moitteita minulta siitä. Edelleen vaan tökkii nuo epäsynkassa olevat basarit ja liian hienojen fillien yritykset. Laulajalla on mukiinmenevä roso äänessä, diggaan!
Zeus
Itsekkin antaisin solistille semmosen SIISTIÄ maininnan. En ole lukenut heidän saatetta ja en tiedä kuinka nuoria jamppoja tässä bändissä on. Mutta jos ei kokonaisuudessa soitto parane, niin solistin kannattaa ottaa linja-autolla kyyti joko ylös tai alas, ja hakea itselleen solistin paikkaa muualta. Hän menee tässä täysin hukkaan
Hercules
Juurihan alussa toistin saatekirjeen: Disorder Town Nivalasta. Perustettu 2013. Mä olen samaa mieltä, paitsi että kitarasaundit voi ottaa mukaan, ne jotenkin soljuvat kivasti lauluäänen taustalla. Prechorus on perus tymäkkä nostatus, kuultu miljoonasti, mutta jotenkin tykkäsin tässä yhteydessä juuri tuollaisesta perusmeiningistä. Eipä taida kehuttavaa enempää valitettavasti löytyä.
Zeus
Ai, se oli siinä kokonaan. No jo neljä vuotta vanha bändi. No nivalastahan on isoiksi tullu Pasi Nielikäinen ja Atte Ohtamaa. Mun mielestä näistä mainituista ja tämän orkesterin solistista ei saa tehtyä ykkösvitjaa, joten annan tästä vajaan 2/5. 1 piste tulee Nivalasta ja heidän kuuluisuuksista. Toinen solistista. Kitaran kierto vois saaha ehkä toisena iltana pisteen, mutta nyt ei toimi. Vähän jotain muutakin tarvitsis tämä biisi.
Hercules
Mä en tiedä nivalaa, enkä artisteja sen enempää sieltä, joten ei pistettä minulta. Mutta tosiaan kitaran saundit ja solistin hyvyys tuottaa tällä kertaa pisteitä 2,2/5. Kyllä, sitten seuraavaan yhtyeeseen. Kelle nalli napsahtaa isukki?

 

 ————————————————————————————————————————————————————————————————————-
 TiRiToka on  Valkeakoskelainen duo joiden jäsenien kotipaikat ovat Oulu ja Hämeenkyrö.

 

 

Hercules
Herran pieksut miten kuumaa kamaa! Siis uskomatonta trubaduureilua! Lähti soittolistalle heti, kostuin!

 

Zeus
Itse lisäsin tämän myös soittolistalleni. Pakko kehua vielä lisää tuota riimien nokittelua. Ei tollaista kuka tahansa kirjoita! Tosin sävellyksessä on jotain tuttua, mutta ainahan kappaleissa on jotain lainattua
Hercules
Siis aivan mainiota sarkasmia ja ”piilo”-kuittailua puolin jos toisin. Nerokasta kerrassaan! Sävel kuulostaa kyllä jostain tutulta, onkohan tämä osittain lainattu jostain 70-luvun kamelitrancepopista, mitä itse suosin? Jään kyllä odottamaan lisää tätä, kylmät väreet runtelevat gotleettista kehoani ja huulenpieleni osoittavat nasan satelliittien suuntaan!
Zeus
Todentotta. Varsinkin ensimmäisen säkeen osilta ollaan siellä 70-luvulla ja matkalla kuuhun. Lisäksi haluaisin mainita videosta nämä komeat mallit, jotka asettuivat tälle musiikkivideolle näyttelemään. Pakko muuten jo nyt kehua ensimmäisen solistin, eli TiRin:n vibratoa. Tuolla jos joku ei saa, niin ei millään!
Hercules
Kyllä nimenomaan se eka toi sen kuu-fiiliksen. Sen jälkeen palauduttiin toisessa säkeessä takaisin maahan ja kunnon rokkikeikalle! Biisi lähti rullaamaan upeasti ja solistin matala, ihanan karismaattinen ääni kyllä laittaa eturivin tyttelit valuun polviin asti. Hiestä siis, mukana pogoilemisen takia! Kyllä tämä kama on ääretön/5!!
Zeus
Tämä jos joku on se veto, jossa sanonta nuolaise ennenkuin tipahtaa on totta. Mulla loppuu sanat kesken tämän arvostelemisen. Tämä on Marcen radio-ohjelman kesä biisi numero uno! Pisteet minulta on 20 666/5.
Hercules
Mä olen nyt niin sanaton, että en tiedä miten jatkaa tästä. Huh. Katsotaanko seuraavaa vielä?
Zeus
No, näin komean setin jälkeen, pystytkö arpomaan enään kolmatta?  Minulle toisaalta riittäisi, koska tämä oli niin täyttä rautaa!
Mutta jos haluat rakas poikani, niin anna tulla!
Hercules
Taitaa olla jalat niin taikinaa, että tähän on hyvä lopettaa. Otetaan ens kerralla sitten vähän maltillisemmin, niin pystyy arvostelemaan taas huikeita yhtyeitä paremmin!
Zeus
Arvasin, että sinunkin pohkeet huutaa apua tämän illan jälkeen. Olemme luvanneet kolme illassa, mutta jos on näin kova orkka esitellä, niin ei sille voi mitään, että jäädään kahteen. Eiköhän tämä korvamato hellitä kahdessa viikossa ja kykenemme ottamaan jälleen haasteet vastaan.
Itse toivotan erittäin mukavaa ja hauskaa Vappua itse kullekkin säädylle, niin Nivalaan kuin Valkeakoskelle!
Hercules
Kyllä on maitohapoilla koko poikanen, tästä tajuttomasta muusiikillisesta korvaorgasmista! Toivotan myös vähä lumista ja siman makuista vappua rakkaille lukijoille. Muistakaa, munkit pikku simassa on parhautta! Voikaa hyvin, myös sinä arvoisa isäpappani!

 

Tags

Related Articles

Close