Musiikki

DemoJumalat – Johannes Faustus – Evil Bastards From Hell – Sixgun Renegades

Jälleen meni pari viikkoa nopeasti ja illan DemoJumalat on tässä. Tällä kertaa hommassa on vähän eri meininki, sillä Jumalanne Zeus osallistuu tähän ensimmäistä kertaa selvinpäin ja silmätohtorin määräämiin laseihin pukeutuneena.

Ensimmäiseksi arvoimme Turusta tulevan Johannes Faustus yhtyeen kappaleellaan Metropolis.

Zeus:

Nyt on poikaseni pakko sanoa, että huh-heijaa! Ei ainoastaan siksi, että käsissäni ei ole tänään ollut ollenkaan alkoholipitoisia aineita,  vaan siksi, että  tämä bändi rokkaa!

 Hercules:
Mä saan tästä vertauksesta varmaan risuja, mutta miellän tämän heti hieman Pelle Miljoona-tyyppiseen meininkiin! Omasta mielestäni tämä on vähän lame, alussa olisi saanut olla enemmän vaihtelua – melkein nukahdin saman riffin jamittelun vuoksi.
Zeus:
Ymmärrän sua mielipiteesi kanssa. Tämä ei ollut helppo biisi. Mutta itse taas tässä pääsin kiinni johonkin psykedeeliseen ja koukuttavaan hommaan. En osaa sanoa miksi, mutta mä rakastuin!
Hercules:
No sellaisena tuo voisi toimiakin, siis että laittaa silmät kiinni ja hyppää fiilikseen mukaan. Mä vaan olen liian huono sellaiseen fiilistelyyn, ellei kyseessä ole stoner metal! Ihan mageita hilputteluita tulee kyllä kitaralla taustoilla, ja se vähän maustaa meininkiä. Muuten edelleen mielestäni tasapötköä. Propsit taustalauluista, ne toimivat!
Zeus:
Itsekin biisin alussa, ja vielä vähän ennen puoliväliäkin ajattelin, että pitikin alkaa tähän selvinpäin. Mutta sitten mua vietiin. Hyvä jätkät!
Hercules:
Kyllähän se on kuitenkin myönnettävä, että loppua kohden paranee. Voisin helposti kuvitella tämän poppoon intiimillä klubikeikalla.
Zeus:
Sä olet niin helppo. Seuraat perässä kehujani ???? Mutta mä heitän tälle täydet 5/5. 
Hercules:
Mä annan kuitenkin 3/5. Hieman enemmän nyansseja pakettiin, niin nostaisin numeroa pykälällä.
————————————————————————————————————————————————————————————————————-
Valkeakoskelta löytyy kasaria soittava bändi nimeltään  Evil Bastards From Hell. Arvioimme kappaleen Rock On

Hercules:
Seuraavana nappaan Valkeakoskelaisen bändin nimeltä Evi Bastards From Hell.
Zeus:
 Siis tämähän on aikamoista kuraa.
Hercules:
No nyt haisee kasari! Tämä vois olla vaikka Hasselhoffin tuotantoa! Makeat soundit, sopii tähän tyyliin kyllä kaikkinensa: rummut, laulu ja kitara. Laulut ovat jotenkin hassun kuuloisia. Siis ehkä liikaa yrittää matkia Vincee Mötiköistä, siinä kuitenkaan onnistumatta.
Zeus:
No onhan tuo taitavaa musisointia, mutta solisti ei kuulosta kovinkaan hyvältä. Ja mitä tähän kasariin tulee, niin tätäkin tehdään ja toiset tekee sen tykimmin. Itseasiassa loppua kohden aloin ihan laulaan mukana ”Rock on..”
Hercules:
Vähän hajoilee ääni kyllä välillä, mutta yritystä tässä on. Biisihän on sellaista yläasteriffiä täynnä, lukuunottamatta tuota yhtä melodisempaa. Beibe on kyllä mun mielestäni loppuun kulutettu sana, se tulisi kieltää lailla!
Zeus:
Se on, mutta kuulunee näihin hommiin. Omaperäisyyttähän tässä ei ollut ollenkaan.
Hercules:
Soolojakin siellä rymisteltiin, mutta läpi kuuluu väkisin hivenen haparoiva ote. Toistoja ja bendauksia, niillä saa jo paljon respectiä. Perussetistä huolimatta, laitan tauluun numerot 3/5.
Zeus:
Tätä on oikeestaan aika hankala arvioida. Pyörin itse ykkösen ja maksimissaan kolmosen välissä, edellä mainituista syistä johtuen. Kyllä mä jätän 1.75/5, koska eihän tässä ollut mitään omaa. Soittivat ihan hyvin.
Hercules:
Tämä siis nipussa, laittaisiko arvon herra seuraavaa?
———————————————————————————————————————————————————————————————-
Sixgun Renegades on 2008 Espoossa perustettu Hard Rock yhtye. SGR:n soundi
on loppuun asti viilattu kokonaisuus tiukkaa riffittelyä, stadion rockia,
bensan katkua ja tinkimätöntä asennetta. Vaikutteita voi havaita muun muassa
näiltä Hard Rockin suuruuksilta kuten Whitesnake, Van Halen, Thin Lizzy,
Peer Gunt ja Def Leppard.”

 Zeus:
Minähän laitan. Ja valitsen sellaisen kun Sixgun Renegades, koska heidän nimensä on jollain tapaa siisti sekä hymyilyttävä.
Ja tässä siis heti perään toinen kasari arvioitavaksi.
Hercules:
Laulaja repäisi virtuaalisesti mun housuni heti auki. Mielettömän komeaa stemmaakin, saundit ja riffit loistavat.  Rakastuin!
Zeus:
Nyt täytyy lähettää Valkeakoskelle terveisiä, että tässä on omaa mukana. Tämä on tykkiä kamaa! 
 
Hercules:
Jotta musta ei saisi liian positiivista kuvaa, niin negatiivisena voisin sanoa liian perus alkuriffin. Pakko kehua myös soittotaitoja, kitaristi/laulaja neppailee skittaa kuin mikäkin ja tausta jynttää makeasti ja vankasti pohjaa. Bändistä tulee mieleen ajoittain myös Skid Row, siis lähinnä riffeistä. Toista Sebastian Bachia ei ole, eikä tule. Mä tykkään aina pohdiskella sitä missä näkisin bändin soittamassa, se antaa mukavan kuvan mun mielipiteestä… Joten tämän bändin laittaisin kesäfestareille, esimerkiksi juuri ennen jotain ruotsirokkibändiä. Pääsisi fiilikseen!
Zeus:
Itselläni on sama, että näen silmissäni artistit soittamassa jossain. Tämä on nimenomaan festaribändi vaikkapa ennen Hellacoptersia. Mun tekisi mieli heittää ylisanoja ja kehuja, mutta olen sanaton. Tämä on niin kova! Pahoittelen, en osaa muuta sanoa. Tämä saa multa 209/5 pistettä!
Hercules:
Selvänä oleminen saa sut kyllä hassuksi! Mutta annettakoon se anteeksi, sen verran kovaa settiä oli kyllä ja lähtee soittolistalle. Mä tupsautan hieman realistisemman lukeman, 166/5, niin ei sitten mene ihan sekoiluksi.
Zeus:
Musiikki on ihanaa parhaimmillaan ja heikoimmillaankin. Kyllä tämä taas sai odottamaan että avaamme kolme seuraavaa sähköpostia. Mieleeni myös jälleen nousi se vääryys, että miksi radioissa ei soiteta hyvää uutta kamaa, vaan vedotaan siihen että ihmiset haluavat kuulla sen Smoke on the waterin. Vitut, eihän kukaan halua!
Hercules:
Tarvitseeko tässä itse perustaa radiokin… Kyllä ehdottomasti jäi nälkä tähän hommaan. Lisää musaa tulemaan meille!
Tags

Related Articles

Close