Musiikki

KarmaRockin studiostipendi laajenee

 

Jo neljättä kertaa jaettavan KarmaRock-festivaalin studiostipendi laajenee maailmanlaajuiseksi. Tänä vuonna stipendiä voivat hakea bändit ympäri maailman, sukupuoleen, asuinpaikkaan tai soittotaitoon katsomatta. Aiempina vuosina stipendiin ovat olleet oikeutettuja vain satakuntalaiset muusikot.
Stipendi pitää sisällään kolme päivää studioaikaa Porilaisessa Rec Room- studiossa . Äänitykset tapahtuvat ammattimuusikko ja -äänittäjä, Maj Karman kitaristin, Häiriö Piirisen ohjastamana. Lisäksi tarjolla on ilmainen yöpymismahdollisuus studiomajatalossa.

– Globaalissa maailmassa haluamme kvartaalitaloutemme toisella neljänneksellä tarjota mahdollisuuden, toteaa KarmaRockin festivaalijohtaja Häiriö Piirinen.

Stipendihakemukset voi laittaa perusteluin ja mahdollisin ääni- ja kuvanäyttein osoitteeseen: karmarock.stipendi@gmail.com. Hakuaika päättyy huhtikuun lopussa, ja stipendin saaja julkistetaan toukokuussa. Studiostipendin lisäksi KarmaRock tukee maailmanlaajuista rocktoimintaa vuokraamalla pakettiauto Zastavaa huomattavasti yleistä hintatasoa halvemmalla keikkaileville bändeille ja muuhun kulttuuritoimintaan.

Ohjeet stipendin hakuun ja auton vuokraukseen löytyvät sivulta www.karmarock.com

Suosittu KarmaRock räjähtää Harjavallan koulukeskuksen rannassa 29. heinäkuuta jo 26.kerran –  tänäkään vuonna esiintyjiä ei paljasteta etukäteen.

Olavi Uusivirta KarmaRockissa kesällä 2016. Kuva: Linda Rantanen

Related Articles

Close