Musiikki

My Own Ghost – Life On Standby

Kyseessä on 2013 Luxemburgissa perustetun My Own Ghostin musiikkivideo 7.4. julkaistavan levyn single kappaleesta. Yhtye on rockia, popilla ja melodisella heavyllä maustettuna ja nojaa vahvasti Julie Rodeschin voimakkaaseen lauluun. Tuleva albumi kantaa samaa nimeä kuin single Life On Standby ja on bändin toinen täyspitkä julkaisu.

Kappale on itsessään menevä ja popahtava rock biisi syntikoilla. Laulu on puhdasta ja laulajalla on voimakas ääni, joka kantaa hyvin kappaleen läpi. Rauhallinen tempo, maltilliset kitarat ja lähes taustaan vaipuvat urut antavat luovat rauhallisen tunnelman. Toisaalta rauhallisuudella on hintansa, kappaleessa ei iske oikein muu kuin laulajan hetkittäinen revittely.

Musiikkivideo on tarinapohjainen ja tarinan yllätystä säästellään loppuun, vaikka se onkin suhteellisen selkeä jo huomattavasti ennemmin vihjailujen ansiosta. Näyttelijä tekee kelvollista työtä, tosin mikään Malkovich hän ei ole. Hyvä idea tarinalle kärsii jonkin verran keskinkertaisesta toteutuksesta, mutta ei se silti huono ole.

 

Tags

Related Articles

Close