Musiikki

Osuma All–Starz 2017

Osuma Streetwear eli tuttavallisemmin OSW, katuvaatetusta kaupitteleva yritys haali saman nimimerkin alle 23 räpäyttäjää. Yhteistyön tulos on Osuma All-Starz 2017 kappale. Kyseinen biisi menee kategoriaan ”bossebiisi”, joka on tutumpi ilmiö rapakon toisella puolen. Esiintyjiä löytyy esimerkiksi Notkea Rotta, Mercedes Bentso ja räppäreitä laidasta laitaan ja biitit kappaleeseen loihtivat Dj Tatc ja Kasio Rantala.

Melkein 17 minuuttisen eepoksen polkaisee parivaljakko Mikidi & Gaiaf, joiden riimittely on hyvinkin nokkelaa, hauskaa ja luistaa täysin vaivatta . Se tuokin mieleen legendaariset Tulenkantajat, tosin Rollon murre on korvattu eteläisemmällä. Mercedes Bentson rauhallisella tavalla aggressiivisempi tyyli sopii kappaleeseen myös hyvin, ei turhaa uhoa vaan tiukkaa riimittelyä. Kappaleen loppuvaiheilla vanha kunnon Notkea hyppää Nissanin rattiin, sanoilla sivalletaan ja kasataan tuote pakettiin.

Ja sitähän tämä on, tuote. Vaikka mukana on nimekkäitäkin esittäjiä, en voi olla miettimättä kuinka tämä tuntuu minusta pitkältä vaatemainokselta. Räppäreitä on paljon, joten tyylillistä hajontaa löytyy tietysti. Eniten yllätti laadulliset heittelyt eri esiintyjien välillä. osalla riimit tuntuvat luonnollisilta ja jokusella tuntuu kuin ne olisi pitänyt vääntää väkisin biisiin. Vaikka muutamien esiintyjien esitykset olivat suorastaan huikeita, epäilen etten tule tätä kuuntelemaan kertaakaan enää kokonaisuutena, pituuden ja laadullisen vaihtelun takia. Pitäisikö kuitenkin ostaa huppari?

 

 

Tags

Related Articles

Close