Musiikki

Sana Feat. Sani – Mikä-Mikä-Maa

Rap-artisti Sana julkaisi perjantaina uuden kappaleensa Mikä-Mikä-Maa, Aikakoneestakin tutun Sanin kanssa.

– Julkaistiin tosiaan Sanin kanssa uusi kappale ”Mikä-Mikä-Maa”. Biisi syntyi 25-vuoden ikäkriisistäni. Jotenkin se tosiasia pamahti pari vuotta takaperin vasten kasvoja, että se on menoa nyt. Takaisin ei enää pääse. Kappale kertoo juurikin siitä matkasta, jonka kaikki tekevät tullessaan tietoiseksi siitä, ettei mennyttä aikaa saa takaisin. Määrittelisinkin itse kappaleen iskelmäräpiksi, joka jatkaa Haava – kappaleen puhuttelevaa ja rehellistä linjaa. -Sana kertoo.

 

Kuva: Toni Manninen

Sana on vuonna 1990 Espoossa -syntynyt kissarakas suunsoittaja – näin hän itse itseään kuvailee.

– 2006 vähän jämähdin Pudasjärven keikkareissulla Ouluun. Olen viihtynyt Oulussa todella hyvin, enkä palaisi etelään mistään hinnasta. Kittilä houkuttaisi, joten jospa vaikkapa eläkepäivillä minusta tulisi kittiläläinen, – Sana naurahtaa.

Sana jatkaa, että on aina rakastanut musiikkia ja kirjoittamista, mutta mikään perinteinen runotyttö hän ei mielestään ole.

– Rap-musiikki kolahti Sanaan kovaa seitsemän vanhana. Viisi vuotta myöhemmin kynä raapustikin jo riimejä. Homma lähti kunnolla käyntiin 15-vuotiaana, jolloin Sana aloitti keikkailun ja teki ensimmäiset äänityksensä. Yhteentoista keikkavuoteen on mahtunut, jos jonkinlaista tapahtumaa, joista jokaisen Sana on vetänyt suurella sydämellä ja sanomaansa uskoen; olkoonkin, että se sanoma on vuosien varrella käynyt läpi liudan sydänsuruja sekä kasvukipuja.

 

-Sana kertoo, että vuosi 2016 oli henkilökohtaisesti rankimpia, joten entistä vahvempana lähdetään vuoteen 2017.  Uusia kappaleita artistilla on työn alla ja tyytyväinen matskuun mitä vuosi tuo mukanaan.

Olen myös mukana keväällä kuvattavassa Unelmakiihdyttämö -ohjelmassa, siitä lisää sitten kun sen aika on.

Sanan löydät myös Facebookista.

Tags

Related Articles

Close