MusiikkiViihde

Seven Blocks päräytti ulos uutta, piristävää kamaa – Ride ulkona videon kera!

Tamperelainen rockbändi Seven Blocks on julkaissut uuden singlen ”Ride”. Kappaleesta on myös tehty musiikkivideo, joka on katsottavissa alla.

Singlen molemmat kappaleet edustavat uuden tyylistä Seven Blocksia, jossa on yhtyeelle tuttu soundi, mutta mukaan on tullut myös soundia Atlantin toiselta puolen. Single tarjoaa esimakua siitä, mitä Seven Blocksin seuraava albumi tulee tarjoilemaan.

Laulaja ja säveltäjä Ville kommentoi julkaistavaa singleä: ”Saatuamme kaikkien jo ennestään tunteman Jeren uudeksi basistiksi bändiin kappaleita alkoi syntyä kuin itsestään aina kun otti kitaran käteen. Koko bändi oli hyvissä fiiliksissä päästessään soittamaan vanhan ystävänsä kanssa uusia kappaleita, joista valittiin kaksi hieman eri tyylistä äänitettäväksi singlelle.”

Basisti Jere kertoo: ”Studiosessiot uudella kokoonpanolla olivat rauhaisat lukuunottamatta bändin perinteistä äänitysten lomassa pelattua Blades of Steel turnausta, jossa ei kyyneleiltä ja ruhjeilta vältytty! Voiton turnauksessa vei kitaristi Rami ”Sumppi” Suominen. Uutta materiaalia on paljon ja sitä ollaan menossa nauhoittamaan lähitulevaisuudessa.”

 

Bändin seuraaminen Facebookissa onnistuu tästä.

Tags

Related Articles

Close